Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuşlarınızın Resimlerini Bu Konuya Ekleyiniz - YARIŞMA -
Evet bugün Umutcan kardeşim yanıma ziyarete geldi ve bu yavru kuşumun tam yarışmalık olduğu konusunda sağolsun beni ikna etti ve resimlerini çekti kendisine ve yanına beraberinde gelen arkadaşlara çok teşekkür ederim
Serkan abime katılıyorum. Zaman daraldı ve halen tam anlamıyla istediğimiz performansı yakalayabilmiş değiliz Altı üstü kuşunuzun fotoğrafını ekleyeceksiniz ve yarışmaya dahil olmuş olacaksınız. Oylamalardan sonra eğer kuşunuz ilk 5'de yer alırsa ödül kazanacaksınız
Herkezin evinde beslediği canlılar çok değerlidir , burdaki amacımız paylaşım ve arkadaşlığı dostluğu artırmak , yoksa tüm hayvanlar 1. dir güzeldir sevilmelidir..
Bicirikle çekim denemesi yaptım,toplam 1.5 saat kadar sürdü Sonunda dayanamadı kafes üstüne pusup uyuklamaya başladı orada güzel pozlar yakaladım Birazdan tekrar deneyeceğim.Yarışma kurallarında max 2 foto istendiği için en iyi 2yi oluşturmaya çalışıyorum
Oylama tarihi değiştirildi tüm üyelerimizin bilgisine..
Normalde oylama işlemleri 6 Nisan'da başlayıp 13 Nisan'da sona erecekti fakat 1 haftalık uzun bir oylama süresine gerek duyulmadığını düşündük ve oylamayı 10 Nisan gününe çektik.. 10-13 Nisan tarihleri arasında oylamalar yapılacak ve 13 Nisan günü kazanan üyelerimiz açıklanacaktır.
10 Nisan'a kadar resimlerinizi konuya ekleyebilirsiniz..