Kusma hareketi ve yem saçma

Sulpha mikostatin ve denflor üçlüsüne devam edin. Ne miktarda katıyorsunuz ilaçları ? Nekadar suya ne kadar ilaç?

Denfloru az katıyorsunuz denflorun dozundan korkmayın bir saşenin tamamını katsanız da sorun olmaz sadece gerek yoktur. 3 mercimek tanesi kadar katın. İlaçların olumsuz etkilerini azaltır hatta toksin bağlayıcı gibi çalışır. Mikostatinden de korkmayın sistemik eykili bir ilaç değildir vücuda çok çok az emilir. Dolayısıyla 10 hatta 15 damla katsanız da sorun olmaz. Zaten sulphayı da az önerdim sakın kuşu koruyacağım derken az katmayın 2 damla fazla katsanız sorun olmaz ama 1 damla bile az katmayın. Tam doz kullanın ki tedaviye cevabı netleşsin. Belkide hastalık belirtileri karaciğer sorunundan dolayıdır. Bunun netleşmesi lazım.

Bu karışıma bt Amin de katabilirmiyim bir iki tane yeni çıkan kapsülü var rahatlaması için .

Katabilirsiniz sorun olmaz ama azar azar ( 4 damla ) her gün şeklinde.

Tedaviden önce halsizliği ötmeyişi vardı, şu anki durumu ile ilgili bilgi vermek için yazdım. Mikostatin tedavisine sabah akşam ağızdan bir damla şeklinde devam etmem de sakınca olur mu.

Devam edin mikostatine. dediğim gibi mikostatinin yan etkisi çok azdır.

Şu an ki tedavide suyuna katıyordum. Artık dozu ağızdan sabah akşam bir damla şeklinde devam ediyorum o zaman. Teşekkür ederim

Dışkılar bayağı düzelmiş, kuşta da hastalık belirtileri bitmiltir muhtemelen veya çok azalmıştır. Aynen dediğiniz şekilde devam edin.

Evet çok sağolun iyileşti diyebilirim. Sizce kuşun karaciğerinde bir sıkıntı var mı göğsündeki şişliğin sebebi ne olabilir.

Lipom olma ihtimali var. Bolca hareket etmeli ve Carnisspeed başlamalısınız.

Hocam bu kuşa düzenli olarak iyot takviyesi önermiştiniz. Bu ara tekrar iyot takviyesi vereceğim. Mikostatin tedavisi bittikten sonra mı vermeliyim

Geri