Karadeniz Pet

Kuşta burun tıkanıklığı geçmiyor.

Boncuk123

Yeni Üye
Katılım
19 Şub 2021
Mesajlar
44
Tepkime puanı
6
Arkadaşlar merhaba, kuşumu hatirlarsiniz burun tıkanıklığı problemi vardı ara ara tuzlu suyla açıyorum ama yine doluyor. Geceleri uyurken gagası çat çat ses çıkarıyor ama sürekli değil ara ara oluyor bu durum. Otmesinde sorun yok tüyleri de kabarık değil. Ne yapmalıyım? Suyuna portakal suyu, elma sirkesi, vitamin, arada da bal damlatiyorum. Yemine kekik sepeliyorum arada.
 
Yemleri tel süzeçten düzenli geçirin belki yem yerken nefes alıyorsa o tıkıyodur yulafın felan çok tozu oluyo bide acaba nezle mi ki burnu ıslak olup tıkanıyo acaba suluğu nasıl muz şeklinde mi geniş ağızlımı acaba su içerkrn burnunumu ıslatıyo sonra tozz yapışıyo?
 
Fotoğrafını cekeyim bi bakar mısınız? Eksik olanları söyler misiniz
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20210311-120131_Gallery.jpg
    Screenshot_20210311-120131_Gallery.jpg
    558.9 KB · Görüntüleme: 15
Eksik yok aslında ben tahmin yürütmek için sordum doğal gazdan mı acaba kuru oluyor ya nemlenmesimi gerek odanın o da yapabilir. Ablamın kuşuda tıkalı burnu sürekli benin kuşunda arada tıkanıyo hemen elimle alıyorum minik beyaz tüy tıkıyo sizinkide belki kendini kaşırken tıkanıyodur
 
Doğalgazlı evet nem için böyle plastik bi şişe gibi bisey var onu dolduruyorum dediginiz doğru üşür diye en son ayarda yapıyorum gece üzerine de örtü örtüyorum.
 
Geri
Üst