Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar kuşum 3 yaşına girecek yaz başladığından beri bir ses çıkarıyor ve ağzını açıyor isterseniz sesi gönderebilirim biz ona ilaç vermiştik ama daha kötü oldu internetten baktık astım olabilirmiş kuşun reflüsü var
Doksimis etkenli ilaç kullanmanız lazım o halde. Doksimis veya hipradox i bu ikisinden birini temin edin. Veteriner yada zirai ilaç yerlerde satılıyor.
Doksimis etkenli ilaç kullanmanız lazım o halde. Doksimis veya hipradox i bu ikisinden birini temin edin. Veteriner yada zirai ilaç yerlerde satılıyor.
Veterineriniz hangi ilacı verdi bilmiyorum ama benim önerdiğim ilaçlar astım veya nefes darlığı çeken kuşlara veriliyor. İsterseniz araştırıp bakadabilirsiniz.
Veterineriniz hangi ilacı verdi bilmiyorum ama benim önerdiğim ilaçlar astım veya nefes darlığı çeken kuşlara veriliyor. İsterseniz araştırıp bakadabilirsiniz.