KUŞUM ASTIM TEDAVİ ARIYORUZ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lütfen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lütfen

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum astım. Veterinere götürdüm 1 haftalık tedavi uygulandı, şimdi ise suyuna katıp kullanmam için 1 haftalık antibiyotik verdi. Fakat kuşumun durumu çok kötü. Nefes alamıyor, ağzı sürekli açık, inliyor. Su kaynatıp içine limon sıkıp buhar tedavisi yapmaya çalıştım belki daha iyi gelir diye fakat bana mısın demedi. Lütfen yardımcı olun böyle giderse kuşum bugün yarın ölecek. Haline çok üzülüyorum, ağlayacağım. Onu öyle görmeye dayanamıyorum. Ben öleyim o yaşasın. 2 yıldır benimle. Onun iyiliğinden başka hiçbir şey istemiyorum. Lütfen yardım edin çok kötü durumdayım. 😓😭

Arkadaslar yasaklar da var evime en yakın eczane birkac kilometre uzakta araba ile gitmem lazım ve gidemiyorum. Ne yapmam lazım. Bu şekilde daha fazla dayanabileceğini sanmıyorum. Lütfen yardımcı olun. Gerçekten artık ben bile dayanamıyorum. Kuşum çok kötü.

Kusuruma bakmayın şuan çekemiyorum sabah hemen çekip atacağım. Yani anlatmak gerekirse keskin nefes alıp veriyor. Pıt pıt ses duyuyorsunuz, aynı zamanda aralıklı zamanlarda inlemeleri var.
Elinizde vicks varmı?

Şuan yok maalesef. Kuşumun videosunu da atıyorum. Sesler videoda biraz basık çıkmış fakat anlarsınız sanırım.
Video:
Yarın veterinerden, hiprodoxi, doksimis, levadoks, vmd doxy bu ilaçlardan birini alın. Alınca yazın kullanımını yazarım. Solunum yolu enfeksiyonu var büyük ihtimalle.

Merhaba, bugün vicks aldım. Kaynar suya 1 çay kaşığı ile katıp buharının yanına koyuyorum. Üstlerini de ince bir örtü ile kapatıyorum. Doğru mudur yaptıklarım.
Üstlerini kapatmanıza gerek yok. İlaçları aldınız mı?

Geri