Ben 4 küsür yıldır bakıyorum, ben de kuşlarımı yavru almadım. Hala daha alışmadılar bunca senedirMerhaba, kuşum yaklaşık 3 yaşlarında. Onu aldığımda 1 yaşındaydı. 2 yıldır benden hala uzak duruyor. Bu saatten sonra alıştırabilir miyim ? Ne önerirsiniz?
Benimki konmuyo bile korkuyor bendenBen 4 küsür yıldır bakıyorum, ben de kuşlarımı yavru almadım. Hala daha alışmadılar bunca senedirama sesimi duysunlar bağırırlar sevinirler tepki verirler, odadan çıkarım arkamdan bağırırlar yanlarına gidince susarlar falan. Ama asla elime gelmezler. Bazen koluma bacağıma konup bikaç saniye ötüp kaçarlar. Seni seviyoruz ama bize dokunma diye
alışmak lazım, onlar sizi tanıyorlar merak etmeyin..
Evet tek dişi kuşum. Erkek kuşum vardı o öldü 5 ay önce. Ona baya bi alışıktı öldükten sonra güvenebileceği kimse kalmadı dişi kuşumun.Kuşunuz tekse bol ilgiyle alışır yaşın problemi yok. Sitede bir çok yöntem var denemenizi tavsiye ederim..
Yapar merak etmeyin bol bol konuşun onunla ilgilenin, ama ben burada söylenen yöntemlerin hepsini uyguladım elime yem koydum aşama aşama alıştırmaya çalıştım olmadı. Benimki de ilk başta tekti ve olmadı yani. Yine de deneyin. Aman sakın alışsın diye kanatlarını falan çekmeyin bazıları öyle yapıyor canını çok yakarsınız, ama alışmasa bile vermeyin lütfen bir kere almışsınız o da bir can varsın alışmasın sağlıklı olsunlar da varlıkları yetiyor gerçektenBenimki konmuyo bile korkuyor bendenkeşke gelip konsa ona bile razıyım
![]()
Bir de isterseniz eş alın bazıları bunalıma girip ölüyor eşi ölünce..Benimki konmuyo bile korkuyor bendenkeşke gelip konsa ona bile razıyım
![]()
yok asla vermem zaten dediğiniz gibi varlığı yetiyor kızımınYapar merak etmeyin bol bol konuşun onunla ilgilenin, ama ben burada söylenen yöntemlerin hepsini uyguladım elime yem koydum aşama aşama alıştırmaya çalıştım olmadı. Benimki de ilk başta tekti ve olmadı yani. Yine de deneyin. Aman sakın alışsın diye kanatlarını falan çekmeyin bazıları öyle yapıyor canını çok yakarsınız, ama alışmasa bile vermeyin lütfen bir kere almışsınız o da bir can varsın alışmasın sağlıklı olsunlar da varlıkları yetiyor gerçekten ♥![]()