Enes96
Paylaşımcı Üye
Yaşı büyük bir sultan papağanım var daha bu sabah hiçbir şeyi yoktu az önce kafesten çıkartmak için yeltendiğimde tepkisiz olduğunu fark ettim hiçbir şekilde elime gelmedi ve kendinden geçmiş gibiydi hareket edemiyordu. Kuyruğu düşüktü ve aşırı derecede titriyor kafasını tam dik tutamayıp garip davranıyordu dili hafif dışarıda gibiydi ve soluğu garipti. Kafesten çıkartıp sabit durabileceği bir yere aldım ağzına su damlatıp içmesini sağladım ve önüne şekerli olduğu için bir parça elma bıraktım. Sudan sonra biraz kendine geldi elmadan biraz yedi şuan çevreye tepki vermeye başladı ama pek hareket etmiyor kuyruğu da düşük durumda. Yine de ilk haline göre bayağı iyi durumda kendine geldi elime vs. tepki veriyor. Dediğim gibi az önceye kadar herhangi bir hastalık belirtisi yoktu aniden oldu. Bir de kafes tabanında tel olmasina rağmen kağıtları kemirmiş bir şekilde ulaşıp ve kağıt parçaları yok yemiş olmasından şüpheleniyorum. Yaşadığın yere yakın kanatlı veterineri yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Son düzenleme: