KUŞUM ÇOK BAĞIRIYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gurur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gurur

Yeni Üye
Arkadaşlar bundan tam 1.5 ay önce tam 60 günlük bir kız muhabbet kuşu aldım ama her sabah dayanılıcak gibi de değil kızarak ötüşü var vbağırması odada insanın beyni yanıyo ve her sabahın köründe abatısız saatlerce yapıyor biz uyandığımızda susuyor nornal ötmeye başlıyor yani biraz alışkın çok az ve çok şımarık şuan tam 3.5 aylık ne yapmalıyım

Yapılacak bir şey yok çünkü ses çıkarması doğal. Dışarıya çıkmak, odada uçmak istiyordur belki, kafesinin açılmasını istiyordur.

Kızmaya başladıgında direk uyanip kafesi aciyorum cikiyor ama biz uyanana kadar susmuyo kus tsbi oter ama bizimkisini bi bilseniz apartmani ayagi kaldiriyor ondan nw yapsak sastim ilgileniyorumd aynu odaya koydum salonda hep onunlayiz korkmasin sese alissin fLN diye

Kızmaya başladıgında direk uyanip kafesi aciyorum cikiyor ama biz uyanana kadar susmuyo kus tsbi oter ama bizimkisini bi bilseniz apartmani ayagi kaldiriyor ondan nw yapsak sastim ilgileniyorumd aynu odaya koydum salonda hep onunlayiz korkmasin sese alissin fLN diye
Uçmak isteyişini, uyandığını kuşunuz bu şekilde ifade ediyor:) Bu onun doğasında var. Kafesi açıp oda kapısını siz tamamen kalkana kadar kapatabilirsiniz.

Kuşları başka bir odaya koyun kapıyı kapatın.onlar çok erkenci oluyorlar.benim kuşlarla aynı odada yattım 1 defa hasta olmasınlar diye.sabahın köründe kendi aralarında birşeyler söyleyip kafeste oyun oynuyorlardı.artık kafesin üstünü akşam örtüyorum salonda yatıyorlar.sesi 0 yapmak mümkün değil bunlar sürekli ötüyor.muhabbet kuşı sesi rahatsız etmiuor beni fakat uyurken çekilmiyor.başta bir odaya koyup geceden üstünü örtebilirsiniz.fakat havasız kalamdığından ve bunalmadığından emin olun.kış ayında bunu yaparsınız yazında idare edersiniz.

Geri