Tüylerini kabartarak mı duruyor.
Dişkisinin resmini eklermisinz
Öglen sirkeli suyla yikayın eyer kendi yıkanirsa ellemyin yıkanmassa suyun uzerine bir iki yaprak marul serpin gene girmesse elinize alim gozune burnuna gelmeye sekilde yikayin. Yikadikdan sonra ceyramda kalmasin direk hasta olur.Çok kaşınıyor parazit olabilir mi sirkeli suyla yıkasam
pet shoplarda deri spreyleri var 20 tl omdam alın ve kanat altlarına haftada 1 kere sikinÇok kaşınıyor parazit olabilir mi sirkeli suyla yıkasam
Petek yanıyor onun için onun başında duruyor şimdi yıkasam olurmu kendi girmiyor zaten Bi kere denedim kaçıyor sıcak suyla lavaboyi kapatıp yıkarım ne kadar sirke koymam gerekliA
Öglen sirkeli suyla yikayın eyer kendi yıkanirsa ellemyin yıkanmassa suyun uzerine bir iki yaprak marul serpin gene girmesse elinize alim gozune burnuna gelmeye sekilde yikayin. Yikadikdan sonra ceyramda kalmasin direk hasta olur.
Suyu ılık yapın sirkeyide göz karari atin kanat alti ni ve kafasinin oldugu yere dikkali yikayin peteğede çok yanaştırmayin.Petek yanıyor onun için onun başında duruyor şimdi yıkasam olurmu kendi girmiyor zaten Bi kere denedim kaçıyor sıcak suyla lavaboyi kapatıp yıkarım ne kadar sirke koymam gerekli
Hemen yapıyorum Allah razı olsunSuyu ılık yapın sirkeyide göz karari atin kanat alti ni ve kafasinin oldugu yere dikkali yikayin peteğede çok yanaştırmayin.
Şimdi ufak Bi tasa biraz elma sirkesi koydum kanat altlarini boynunu falan parmağımla siler gibi yıkadım sıkıntı olmaz inşallahBu aylarda yikamanizi tavsiye etmem kendi kusumdan biliyorum cabuk hastalanabilirler sanki diskilar normal gibi. Biti siz göremezsiniz tahta tünek varsa demirin birlestigi yerde belki bir ihtimal görme imkaniniz var, sirkeli suyla kafesi dezenfekte edin ama elma sirkesi olacak. Tüy dökmesi varsa ondan da olabilir halsizliği. @Hayvansever03 hocam bakar misiniz sizde
Tüy dökerken yem yememe olasılığı varmi bi arkadaş içi kurumuş bunun yem yememiş dediBu aylarda yikamanizi tavsiye etmem kendi kusumdan biliyorum cabuk hastalanabilirler sanki diskilar normal gibi. Biti siz göremezsiniz tahta tünek varsa demirin birlestigi yerde belki bir ihtimal görme imkaniniz var, sirkeli suyla kafesi dezenfekte edin ama elma sirkesi olacak. Tüy dökmesi varsa ondan da olabilir halsizliği. @Hayvansever03 hocam bakar misiniz sizde
Bu saatte yikamanizin doğru olduğunu düşünmüyorum bence bir havlu veya tülbent yardimiyla kurutun ki hasta olmasın. Tüyleri dökülüyor mu?Şimdi ufak Bi tasa biraz elma sirkesi koydum kanat altlarini boynunu falan parmağımla siler gibi yıkadım sıkıntı olmaz inşallah
Valla abi tüyde yok fazla ama döküyor sanırım. Ağzımla sıcak hava veriyorumBu saatte yikamanizin doğru olduğunu düşünmüyorum bence bir havlu veya tülbent yardimiyla kurutun ki hasta olmasın. Tüyleri dökülüyor mu?