Sizin mutlaka atmanız gerek forumda o kadar bilgili kişi var ki onlara teşekkürler en ufak şeyde bile anlarlar sana yardımcı olurlar o yüzden kağıt havluya bir kaç dışkı yapmasını bekleyip atman net ve verimli sonuç almanı sağlarresim çeksem anlaşılmaz sadece su var hafifte beyazımsı dışkı var
birşey sorabilirmiyim sizeSizin mutlaka atmanız gerek forumda o kadar bilgili kişi var ki onlara teşekkürler en ufak şeyde bile anlarlar sana yardımcı olurlar o yüzden kağıt havluya bir kaç dışkı yapmasını bekleyip atman net ve verimli sonuç almanı sağlar
Evetbirşey sorabilirmiyim size
Muhabbet kuşum bana kur yapıyor nedeni nedir söylermisiniz lütfen yada zararlı felanmıdır
Size kur yapmasından kasıt? Yem mi kusuyor yani size anlamadım.Muhabbet kuşum bana kur yapıyor nedeni nedir söylermisiniz lütfen yada zararlı felanmıdır
muhabbet kuşunuz kızışmıştır tek kuş olduğu için size kur yapıyor tek besleyecekseniz bekleyin gececektirMuhabbet kuşum bana kur yapıyor nedeni nedir söylermisiniz lütfen yada zararlı felanmıdır
yem kusmuyorda yani kur yapmaya felan çalışıyo ben araştırdım kur yapıyormuş bunu öğrendimSize kur yapmasından kasıt? Yem mi kusuyor yani size anlamadım.
3 yaşında eş almayı düşünüyorum ama önceden aldığım eşi beğenmedimuhabbet kuşunuz kızışmıştır tek kuş olduğu için size kur yapıyor tek besleyecekseniz bekleyin gececektir
başka kuş alma gibi bir düşünceniz varsa eş alın
Tamam anladım da sormaya çalıştığım şey şu kur yapmanın birden çok yolu var. Melodik ötmek, kafa sallamak, yem kusmak, gaga veya ayak atmak. Sizin kuşunuz size nasıl davranıyor onu anlamadım. Kuşunuzun dişi olduğunu varsayıyorum profil fotoğrafından o yüzden 3 yaşına kadar yalnız yaşamış bir kuş şu saatten sonra eş tutabilir mi emin değilim. Zaten 3 yaşında bir dişiye baskınlık kurabilecek düzgün bir erkek bulabileceğinizi de düşünmüyorum ama eğer istiyorsanız bir petshop veya üreticiye götürüp kuşunuzu salmaya atıp gözlemleyebilirsiniz. Belki birini beğenir.yem kusmuyorda yani kur yapmaya felan çalışıyo ben araştırdım kur yapıyormuş bunu öğrendim
göz bebekleri küçülüyor ve donup kısa bir sesle ötmeye başlıyor bana bakarak ve herzaman beni izliyor odadan çıkınca ötüyorTamam anladım da sormaya çalıştığım şey şu kur yapmanın birden çok yolu var. Melodik ötmek, kafa sallamak, yem kusmak, gaga veya ayak atmak. Sizin kuşunuz size nasıl davranıyor onu anlamadım. Kuşunuzun dişi olduğunu varsayıyorum profil fotoğrafından o yüzden 3 yaşına kadar yalnız yaşamış bir kuş şu saatten sonra eş tutabilir mi emin değilim. Zaten 3 yaşında bir dişiye baskınlık kurabilecek düzgün bir erkek bulabileceğinizi de düşünmüyorum ama eğer istiyorsanız bir petshop veya üreticiye götürüp kuşunuzu salmaya atıp gözlemleyebilirsiniz. Belki birini beğenir.
Sahibini seven hemen hemen her kuş böyle yapar. Benim dişi kuşum da aynı bu hareketleri yapıyor. Bu sizinle çiftleşmek istediğini değil sadece sizi sevdiğini ve güvendiğini gösterir. Ama kuşunuz hali hazırda kızgınlık yumurtası yapmış bir dişi ve evet bir eş almanız gerekiyor. Sizin konunuza yazmıştım zaten.göz bebekleri küçülüyor ve donup kısa bir sesle ötmeye başlıyor bana bakarak ve herzaman beni izliyor odadan çıkınca ötüyor
tamam teşekkürlerSahibini seven hemen hemen her kuş böyle yapar. Benim dişi kuşum da aynı bu hareketleri yapıyor. Bu sizinle çiftleşmek istediğini değil sadece sizi sevdiğini ve güvendiğini gösterir. Ama kuşunuz hali hazırda kızgınlık yumurtası yapmış bir dişi ve evet bir eş almanız gerekiyor. Sizin konunuza yazmıştım zaten.