Buse Selbi
Yeni Üye
Öğlen yerinde durmuyorduAğzına Biteral Sirkeye devam yem yiyor mu diye gözlemleyin. Tamamdır. Kuş kurtuldu sayılır. Dolvenden sonra hareketlendi dimi ?

Öğlen yerinde durmuyorduAğzına Biteral Sirkeye devam yem yiyor mu diye gözlemleyin. Tamamdır. Kuş kurtuldu sayılır. Dolvenden sonra hareketlendi dimi ?
23.39'da verdim.Sirkeyi ağızdan vermenize gerek yok Dolveni en son ne zaman verdiniz ? Durgunlaşıp kabardığında Dolven verebilirsiniz. Uyuması Uykusuzluk ve halsizlikten oluyor.
Nazar değdi galiba. Az önce biraz sıvı dışkı yaptı.. kucağıma aldım üstünü örttüm kucağımda uyuyor şu an...Tüylerdeki açılma da Hastalıktan kuş iyileştikçe düzelecektir.
Hayır yine yapıyordu ama şimdi ki kadar sıvı değildi. Biraz daha katılaşmıştı.Sıvı dışkılama kesilmiş miydi ? Yada ilk defa mı yapıyor ?
Hayır az önce onu araştırıyordum. Ne kullanabilirim probiyotik olarak? Önerdiğiniz bir marka var mı.Biteral hem Antifungal hem de antibiyotiktir. Antibiyotik ishal yapabiliyor. Bu arada Probiyotik aldınız mı ?
Yarın ona da bakacağım. Ya kafanızı şişirdim biliyorum ama son sorum olsun bu.. Normalde biteral 24 saatte bir veriliyormuş biz neden 12 saatte bir veriyoruz?Di-a-zeyme 256 olabilir. Versela laga'nın var nekton'un var herhangi bir marka olabilir. mesela bu da olur. https://www.mybestpetshop.com/backs-ts-6-plus-probiyotik-30gr-p-13076.html
Hmmm anladım... Ben kuşumun ilacını verip yatayım. Dolveni sabah vereceğim iyi gibi şimdi kabarması yok. Umarım düzelir...Biz 24 saatte verilen dozu iki doza bölüp veriyoruz. Bir de kuş çok kötüydü mecburen iki defa vermek zorundaydık.
Sayenizde Allah razı olsun.Düzeliyor. İyi geceler.
Eğer kuruma varsa tavsiyeleri uygulayın o zaman bugün itibariyle dışkısı koyulaştı benim kuşumun sanırım iyiye gidiyor.Benim kusda da kuruma
S308 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyilesdiyine sevindim. Benimki de iyilesiyor Allahin izniyleEğer kuruma varsa tavsiyeleri uygulayın o zaman bugün itibariyle dışkısı koyulaştı benim kuşumun sanırım iyiye gidiyor.