Arda126
Yeni Üye
Kuşumda bugün her şey normaldi bir anda burundan göz çevresine kadar her yer mukus benzeri yoğun bir sıvıyla kaplandı tüyleri kalktı vs. Hapşırırken bir anda burnundan çıkıyor mukus benzeri bir sıvı ama aşırı fazla çıkıyor. En son ki hapşırmasında top gibi bir şey çıktarttı sarımsı. ancak yumuşak değil sertti ve yem tanesine benziyordu. Fotoğrafını çekecektim ancak elimden kaydı. Kuşu hemen kafesini koydum odayı ısıttım ve probiyotikli su verdim. Ayrıca o sıvı tüylerine yapışıyor ve bir şeylere sürtünüp kaşınıyor. Dün akşamdan itibaren multivitaminli suyu vardı. Onu probiyotikli su ile değiştirdim. Elimde kuşlar için antibiyotikte var ama ne yapsam bilemedim. Ayrıca kuş ilk mukus çıkmasından sonra bir anda hareketsizleşti, kanatlarını hafif açıp uyumaya başladı. Ayrıca duvarı, kumaşı, peçeteyi vs gördüğü her şeyi yemeye çalışıyor ancak kopartıp yere bırakıyor. Her gördüğümde müdahale ediyorum ama bilemiyorum. 2-3 gündür 23 nisan ve deprem olduğundan dolayı izine çıktım. O yüzden kuş 2-3 gündür uyuma saati ve 1-2 saat dışında sürekli dışarıda takılıyordu. Bende 1-2 haftadır hastaydım ama semptomlar azaldığına güvenerek çok dikkat etmedim. Ne olmuş olabilir? (Dışkısı normale benziyor) https://drive.google.com/drive/folders/13WwYcPHwQ-6Xfimkx_f-bxeRuc-lamZR
Son düzenleme: