haylazPakize
Yeni Üye
işten geldim iki saattir yanındayım daha hiç o sesi duymadım biraz uçtu oynadım ötüşü normale dönmüş ama bekliyorum yine o sesi çıkarırmı diyeYarın akşam gelişmeleri yazın.
işten geldim iki saattir yanındayım daha hiç o sesi duymadım biraz uçtu oynadım ötüşü normale dönmüş ama bekliyorum yine o sesi çıkarırmı diyeYarın akşam gelişmeleri yazın.
yani şuan çok şaşkınım iyot eksikliği diye bişey varmış ve kuşum ilk içtiği an düzeldi bu kadar basitmiş yani çok şükür diyim aman hasta falan olmasında. ayrıca teşekkür ederim sayenizde kuşum iyileştiTamam çok güzel sorun iyot eksikliğine bağlı troid büyümesiymiş demekki. 4 gün üstüste verin. Sınrasında hayatı boyunca haftada 1-2 200 ml suya 1 damla katıp o sudan suluğuna katarak devam edin. Kalanı siz için hatta siz 3 damla şeklinde içinİyot her canlı için önemlidir ve çok defa ihmal edilir.