mavişmelis
Yeni Üye
Hem zorlanarak yapıyor hemde kokulu bir diski yapıyor. Bazen sulu bazen çok sert probiyotik de veriyorum proenzim plus diye. Napabilirim halsiz vs değil
https://streamable.com/8k23ud herhangi iştahsızlık durgunluk vs yok gramini yazacagimDışkılar pankreas dışkısına doğru evrilmeye başlamış gibi. Kuşta başka belirti var mı öğürme kusma enerji iştah kaybı falan..
Kuşun güncel videosunu paylaşın. Kaç gram kuşunuz?
Dışı kus ceres hep kahvedir boyle. Prozim probiyotik. Gerwit w vitamin kullanıyorum 51 grBu kuş dişi görünüyor fakat hormonal bozukluk olunca da cere rengi değişebiliyor, o yüzden sorayım,erkek mi bu kuş? Cere rengi değişti mi?
Takviye veriyorsanız ne marka,ne sıklıkla ne ölçüde verdiğinizi yazın. Kuşun şişman görünüyor.
Daha önce yumurta yaptı yine büyük diskilari olmuştu ama böyle kokulu ve sulu degildi https://streamable.com/4cgb8qYumurta da olabilir gerçi. Kuşun yandan görünecek şekilde videosunu da paylaşın, kanat ve kuyruğu görelim.
Beslenme programı yok aslında 2 haftada 1 dal darısı veririm. Haftada 1 yumurta haslamasi. Tüy durumuna göre yulaf takviyesi. Meyve sebze her zaman olmasa da arada. Gerwit haftada 1Kuş obez. Kilo vermeli. 40-45 lere inmeli. Beslenme programını da detaylı yazınız neler yediğini.
Gervit haftada kaç kere veriyorsunuz?
Bu arada powerchol alın.
![]()
POWERCHOL 250 ML (Karaciğer düzenleyici,karaciğer koruyucu)
POWERCHOL 250 ML (Karaciğer düzenleyici,karaciğer koruyucu)www.powermaxmama.com
TesekkurlerPopo deliğine 1 damla zeytinyağı damlatın,elinize de birkaç damla zeytinyağı damlatıp poposuna yavaş yavaş ovalayarak hafifçe,masaj yapın 5 dakika falan. Eğer zorlanarak yapıyorsa,kabızsa.
Dediğim takviyeyi de alın yukarıda link atmıştım.
Dal darı vermeyin kilo yapma durumu var.Beslenme programı yok aslında 2 haftada 1 dal darısı veririm. Haftada 1 yumurta haslamasi. Tüy durumuna göre yulaf takviyesi. Meyve sebze her zaman olmasa da arada. Gerwit haftada 1