Kuşum dışkışını zorlanarak yapiyor

Dışkılar pankreas dışkısına doğru evrilmeye başlamış gibi. Kuşta başka belirti var mı öğürme kusma enerji iştah kaybı falan..
Kuşun güncel videosunu paylaşın. Kaç gram kuşunuz?

Bu kuş dişi görünüyor fakat hormonal bozukluk olunca da cere rengi değişebiliyor, o yüzden sorayım,erkek mi bu kuş? Cere rengi değişti mi?
Takviye veriyorsanız ne marka,ne sıklıkla ne ölçüde verdiğinizi yazın. Kuşun şişman görünüyor.

Bu kuş dişi görünüyor fakat hormonal bozukluk olunca da cere rengi değişebiliyor, o yüzden sorayım,erkek mi bu kuş? Cere rengi değişti mi?
Takviye veriyorsanız ne marka,ne sıklıkla ne ölçüde verdiğinizi yazın. Kuşun şişman görünüyor.
Dışı kus ceres hep kahvedir boyle. Prozim probiyotik. Gerwit w vitamin kullanıyorum 51 gr

Yumurta da olabilir gerçi. Kuşun yandan görünecek şekilde videosunu da paylaşın, kanat ve kuyruğu görelim.

Popo deliğine 1 damla zeytinyağı damlatın,elinize de birkaç damla zeytinyağı damlatıp poposuna yavaş yavaş ovalayarak hafifçe,masaj yapın 5 dakika falan. Eğer zorlanarak yapıyorsa,kabızsa.

Dediğim takviyeyi de alın yukarıda link atmıştım.

Kuş obez. Kilo vermeli. 40-45 lere inmeli. Beslenme programını da detaylı yazınız neler yediğini.
Gervit haftada kaç kere veriyorsunuz?
Bu arada powerchol alın.

Beslenme programı yok aslında 2 haftada 1 dal darısı veririm. Haftada 1 yumurta haslamasi. Tüy durumuna göre yulaf takviyesi. Meyve sebze her zaman olmasa da arada. Gerwit haftada 1

Popo deliğine 1 damla zeytinyağı damlatın,elinize de birkaç damla zeytinyağı damlatıp poposuna yavaş yavaş ovalayarak hafifçe,masaj yapın 5 dakika falan. Eğer zorlanarak yapıyorsa,kabızsa.

Dediğim takviyeyi de alın yukarıda link atmıştım.
Tesekkurler

Kuşa yarın ingiliz tuzu ( epsom tuzu ) ve karbonat ( kabartma tozu ) tam her birinden mercimek tanesi kadar katarak verin. Akşam dışkıları paylaşın.

Geri