Kuşum eşini kaybetti, yem yemiyor

limonsulos

Yeni Üye
Herkese iyi akşamlar, kuşum 5 gün önce 3 yıldır aynı kafeste olan eşini kaybetti. Kendisi dişi muhabbet kuşu. 4 yaş aralığında. Biraz halsizdi ve hapşırıyordu. Veterinere götürdüm antibiyotik ve vitamin verdi. Kendim damlatarak veriyorum gagasına. Solunum yolu hastalığı varmış. Morali yerine gelsin diye eşini kaybettikten sonra kraker verdim( doktor kaldırdı) . Onun harici dışkısı ve tüyleri oldukça sağlıklı dedi. Film çekti karaciğerde hafif büyüme var sebze vs veriyorsanız haftada fındık büyüklüğü kadar verin dedi.kuşum eşi olduğu için ele alışkın değil. Elime alınca korkuyor.Fakat bugün neredeyse hiç yem yemedi. Hep durduğu köşeye koydum yemliğini yinede yemiyor. Birde bazen tünekte sağa sola koşuyor. 1 ay önce cennet papağanı aldım. Kaynaşsınlar diye ayrı kafesteler fakat aynı odaya aldım.37 gram

Son düzenleme:
Kuşun güncel dışkılarını flaşsız çekip paylaşın

Dışkıda anormallik var. Sabah yeni dışkıları flaşsız net şekilde paylaşın. Bu arada kuşta öğürme kusma var mı ağızda kötü koku
https://hizliresim.com/ftg68jp antibiyotik verene kadar dışkısı normal gibiydi 1 gündür veriyorum, altını gece 12de değiştirdim sadece bu kadar yapmış. Kusma varsada ben anlamıyorum hep dışkı şeklinde. Hep aynı odadayız ekstrem bir ses çıkarmıyor , ağzını açıp açıp kapatıyor bazen .bazen kafese tırmanıyor ama genelde hep aynı tünekte duruyor. Eşi öldüğü için en sevdiği oyuncağı koydum normalde çok oynardı topu döndürürdü. Topun yanında duruyor döndürmüyor bile

Geri