Dişi Muhabbet kuşum yaklaşık olarak 8 yaşında kendinden çok daha küçük bir eşi var, son zamanlarda çok kavga ediyorlar. çiftleşmeye çalışıyorlarken bir anda birbirlerini ısırıp hırpalamaya başlıyorlar. Dişi kuşum daha önce birkaç kere yumurtladı fakat yumurtadan yavru çıkmadı yumurtaları kırdı, sürekli hamile fakat asla yumurta yapmıyor, yuvadan çıkmıyor. Çok halsiz ve bitkin görünüyor. Eskiden elimi hiç ısırmazdı fakat şimdi elimi acıtarak ısırmaya başladı durup dururken. Kavga ettikleri sırada ayırmak için kafese elimi sokuyorum yinede ayrılmıyorlar beni ısırıyorlar. Dün akşam da kavga etmişlerdi bu akşam baktığımda sağ gözünün etrafı kanamış ve kanı kurumuş gibiydi, burnu da aynı şekilde. Kafasında bazı noktalarda tüyler yolunmuş. Erkek kuşun hiç bir şeyi yok. Fotoğraflarını ekleyeceğim ne yapmam gerekiyor ayırmalı mıyım, dişi kuşuma nasıl bir tedavi uygulamam gerekli? Not: Geçen sene bu zamanlarda dişi kuşum çok hastaydı zor kımıldıyordu, veterinere götürdüm ilaç verdi kullandım ve iyileşti.