Kuşum esnerken garip bir ses çıkarıyor

Beyza Gül

Yeni Üye
4,5 yaşında muhabbet kuşum 2-3 haftadır sadece kanatlarını esnetirken vik vik ses çıkarıyor. Açılan başlıkları inceledim orada çıkan seslere benzer bir ses değil boğulma/hırıltı gibi. Tüyde olduğu için ishal şu an. Bir de kaldığı oda sıcak bir tık ama senelerdir burda tek uyuyunca stres yapıyor çünkü. Bir sorun var mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim

Boğulma hırıltı gibi bir ses değil demeye çalışmıştım devrik olmuş

Kuş kaç gr ? Videosunu paylaşın. Ses çukarırken olması şart değil. Ayrıca nasıl beslediğinizi ve kafesten ne sıklıkla çıkarıp ne kadar dışarıda durduğunu da yazın.

Kuş kaç gr ? Videosunu paylaşın. Ses çukarırken olması şart değil. Ayrıca nasıl beslediğinizi ve kafesten ne sıklıkla çıkarıp ne kadar dışarıda durduğunu da yazın.
Tam olarak bilmiyorum ama büyük bi kuş 3-4 günde bir yemlikleri temizliyorum 2 haftada bir dal darı veriyorum kuş taşı vs de asılı meyve sebze takviyesi yapıyorum. Arada bir kendim vermiyorum ama elime atlayıp ekmek kek vs yediği oluyor kafes hep açık uyumak için ve yemek yemek için giriyor sadece

Evet tahmin ettiğim gibi çok kilolu bir kuş. Mutlaka zayıflaması lazım. Bol bol uçurun Carnisspeed verin 2 günde bir. Probiyotik de verin oda 2 günde bir.

Prozim plus kanatlıoil sitesinden, carnispeed ise karadeniz pet den online sipariş edebilirsiniz

Geri