B burakzma Yeni Üye Katılım 9 Şub 2024 Mesajlar 19 Tepkime puanı 2 19 Şub 2024 #1 Şuanda sicak torbanim üstüne koydum altı örtü ile kapli ancak durumu gerçekten kötü ne yapabilirim baksa
Şuanda sicak torbanim üstüne koydum altı örtü ile kapli ancak durumu gerçekten kötü ne yapabilirim baksa
B Bestiekuşko Yeni Üye Katılım 2 Eki 2023 Mesajlar 7 Tepkime puanı 3 19 Şub 2024 #2 kuşun fotoğraflarını ve dışkılarını atarsanız daha iyi yardımcı olabilirler
B burakzma Yeni Üye Katılım 9 Şub 2024 Mesajlar 19 Tepkime puanı 2 19 Şub 2024 #3 Bestiekuşko' Alıntı: kuşun fotoğraflarını ve dışkılarını atarsanız daha iyi yardımcı olabilirler Genişletmek için tıkla ... Suanki durumu böyle
Bestiekuşko' Alıntı: kuşun fotoğraflarını ve dışkılarını atarsanız daha iyi yardımcı olabilirler Genişletmek için tıkla ... Suanki durumu böyle
BeautiBird Onursal Üye Katılım 15 Şub 2024 Mesajlar 5,512 Tepkime puanı 1,471 19 Şub 2024 #4 Dışkılar anormal. Probiyotik kullanın demiştim kullanmanıza rağmen durum böyleyse kanatlı uzmanı veterinere götürmelisiniz vakit kaybetmeyin.
Dışkılar anormal. Probiyotik kullanın demiştim kullanmanıza rağmen durum böyleyse kanatlı uzmanı veterinere götürmelisiniz vakit kaybetmeyin.