Kuşum halsiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kuşumn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kuşumn

Yeni Üye
Muhabbet kuşum bir kaç gündür çok halsiz sürekli uyku halinde yem yiyor ama nedem olabilir tüy dökümü geçirdi bu yüzden olabilir mi bugün masa üstünde uyumuş etrafta aradık kuş sesi açtık çıkmadı orda uyumuş ses çıkartmadı bile

Bu 3 gün önceki hali yarın sizi daha güncel atıcam dışkısınıda şuan uyudugu için rahatsız etmedim

Dışkı normal,kuşun durumu da normal fakat biraz kilolu gibi. Hassas teraziniz varsa kuşu tartın.
Bu arada takviye falan veriyor musunuz?
Kuşunuz tüy dönemine girmiş,haftada 2 kez b vitamini kompleksi veriniz.

45 grm bugün tarttım , sürekli tüy dökümünde ya asla tüyden çıkmıyor cinsinden mi bilmiyorum veriyorum b vitamini , probiyotik

Sürekli tüy döneminde olması normal değil.
45 gram bir tık fazla. Birkaç gram versin sık sık uçsun.

Her ay illa tüy döküyor komple tüy döküp bitmiyo yani bazen çok bazen az döküyor ne yapabilirim buna kafese kapatmıyoruz sabah açıyoruz akşama kadar dışarda yem kutusuna yada kafese gidip yem yiyor

Dün akşamdan bu saate döktüğü tüyler gerçekten vitamin asla eksik etmiyorum ama neden böyle anlamıyorum bir ara kuruluktan şüphelenmiştik buraya yazmıştım yine gögüs kafesi sivriliği var mesela hala ama durumu kötü değil yani kuruluk olsa hemen ölmezmiydi bayadır var bu

Hocam ya vitemin ya protein fazla veriyorsunuzdur muhtemelen. Yada çinko eksikliği yaşıyordur. Vitamini ne sıklıkta ve hangi dozda verdiğinizi yazın

2 gün temiz su sonrasında b vitamini tüy dökümünde devam ediyorum bitince kesiyorum 1 kez haftada multi vitamin , haftada 2 kez probiyotik çokmu veriyorum nasıl yapayım

Geri