Kusum hamile mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerenymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zerenymn

Meraklı Üye
Dışı kusum hamile gibi görünüyor uçarken bazen yalpaliyor normal kafeste yurukende dengesini kaybediyo gibi yuvalikda aldım taktım kafese sadece üzerinde geziolar eğer hamile değilse çıkarayım vok yer kaplıyor iştahı gayet iyi her zaman hareketsiz Bi kusdu hala öyle

Evet öyle duruyor 👍

Kuş normalde de 52 gram mıydı? Öyleyse kuş obez.

50 gr da obez olduğunu gösterir. 40 gr idealdir 👍 carnispeed kullanıp bol bol uçmaya teşvik edin. Kiloluyken yumurtlaması da sıkıntıdır. Çarpma ve yaralanma ihtimaline dikkat ederek bol bol uçurun.

Nasıl besliyorsun detay verir misin? Kuşa karaciğer koruma takviyesi almalısın. Powerchol Powermax öneriyoruz.

Hocam yem çok genwl bir tabir, ekstra tohumlar da çok genel. Neler yediğini bilelim ki öneride bulunalım.

Mesela yemin içinde hangi tohumlar var. Extra tohumlar dediğiniz hangi tohumlar ? Yağlı tohumları azaltın. Sarı darı, ak darı, aspur ve yulaf ağırlıklı besleyin.

Mesela yemin içinde hangi tohumlar var. Extra tohumlar dediğiniz hangi tohumlar ? Yağlı tohumları azaltın. Sarı darı, ak darı, aspur ve yulaf ağırlıklı besleyin.
Yem olarak versele laganın yemini kullanıyorum bu sitede gormustum markayı içeriğine baktim
Sarı darı
Kırmız darı
Beyaz darı
Soyulmuş yulaf
Keten tohumu
Aspir tohumu
Nijer tohumu
Kanarya tohumu
İçerdiği yazıyor hemde ölçülü olarak Sarı darı veya kırmızı darı veriyorum ekstra tohum arada nijer tohumu yulaf tohumu veriyorum

Kırmızı darı ve nijeri kesin bir süre. Yukarıda yazdığım tohumlar %70 versela laga %30 olacak şekilde bir karışım yapın.

Geri