mavişatkim
Yeni Üye
Merhaba mavişe elimden geldiğince dikkatli bakmaya çalışıyorum yaklaşık 8 aydır haftada 2 gün powerchol ve prozim plus, haftada 1-2 gün de multivitamin veririm. Pelet yem veya meyve, sebze vs. hiç yemez, hep normal karışık muhabbet yemi yiyor bana geleli 1.5 yıl oldu. Son 3 haftadır, 1 aydır dışkıda bozulma var ama özellikle son birkaç gündür dışkısındaki yeşil lekenin çapı ve rengi daha belirginleşti, önceden hafif lekeler bırakıyordu dışkılar, şimdi ise bariz belli ediyor kendini. Dışkıları poposuna yapışıyor, poposunda birikiyor sonra toplu olarak düşüyor bazen, bu sorunlar tüy dönemine girdiğinden itibaren başladı, öncesinde hiçbir şeyi yoktu. Geçen yıl tüydeyken yine halsizliği, durgunluğu, ötüş azalması vardı, şuanda da var. Ama geçen yıl dışkılarda bu kadar leke yoktu, hatta leke bile neredeyse yok denecek kadar azdı ama şimdi bariz büyümüş durumda, dışkı da bozuk gördüğünüz gibi. Yaklaşık 1 hafta da denflor kullandım fakat o da çözmedi sorunu az önce de bu videoyu çektim belki akşam diye uykusu geldi ondan kabarttı kendini bilimiyorum ama hastayken de kabartıyorlarmış kendilerini o yüzden emin olamadım ama maviş uyuyacağı zaman da hep böyle kendini şişirir öyle uyur normalde, o yüzden hastalıktan mı yoksa uykudan mı kabardı onu ayırt etmek zor, bu arada bu 1-2 haftadır su tüketimi de arttı ama özellikle son birkaç gündür daha da arttığını gözlemledim sanırım dışkıdaki ıslaklıkların o kadar olma sebebi de o, napmamı önerirsiniz? sizce hasta mı yoksa tüy dönemi mi ağır geçiyor?
hizliresim.com
6o9ozg0.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 15 Kasım 2025 tarihinde yüklendi, 4032×3024 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: 6o9ozg0
Watch WhatsApp Video 2025-11-15 saat 19.51.01_726ec565 | Streamable
Watch "WhatsApp Video 2025-11-15 saat 19.51.01_726ec565" on Streamable.
streamable.com