Kuşum hasta

Siz faydasını gordunuzmu

HTC Desire 820G PLUS dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dediğiniz ilaçların fiyatı nedir

İshal ide var mutlaka veteriner tavsiyesi ile ilaç kullanmanız gerekir ben iki hafta önce b vitamini antibiyotik ve muayene ücreti olarak 20 lira ödedim

benim kuşta hafif kuyruk sallanması, ağız açıp kapama vardı. özellikle yorulunca daha net ortaya çıkıyordu. solunum yollarıyla alakalı problemi olduğunu düşündüm o yüzden. ama temel nedeni solunum yollarıyla alakalı değilmiş. kalbi yeterince gelişmemiş, olması gerekenden daha küçükmüş. muhtemelen vücuda yeterli kanı pompalayamadığı için oksijensiz kalıyomuş kuş.solunum yollarında sıkıntı olmadığı için fayda da görmedim ilaçlardan. yani ilaçla düzelir ya da düzelmez diyemeyiz sizin kuş için. anlayan veteriner yoksa deneyip bekleyeceksiniz malesef. monodoks çok pahalı değil. baytril pahalı olabilir biraz ama benim veteriner şırıngaya biraz çekip vermişti bana, komple şişeyi vermemişti. 5 lira ödemiştim o zman.

avidiare marka ishal ilacı suyuna damlatın kanarya yemi ve yulaf verin sadece yem yiyemiyorsa patates haşlayın incitmeden gagasına sürerek yedirmeye çalışın ilaçlı suyu hafif hafif ağzına gelecek sekilde parmaginizla gagasina sürün geçmiş olsun:(

Olur demi bu
b29ac76018ed739fe444f15c4dfad556.jpg

Merhaba.. ishal olmus ve tuy dokumune girmis. Benimde 5 yasinda bir muhabbet kusum var daha yeni iyilestirdim. 1 ay boyunca onunla ugrastim.. anlayan bir veterinere goturdum antibiyotik verdi 5 gun kullandim. Yemek yemiyodu mama verdi dr siringayla gunde 2 3 kere agzina zorla sokup verdim. Kendi yemini kiramadigi icin kabuksuz yem ve dari yedirdim. Cok ugrastim su an duzeldi. Cok arastirdim cok okudum cunku cok seviyorum gunlerce agladim.. ama en iyi gelen en son Diazym_256 die bir ilac tam ilac denmiyo ama ondan sonra duzeldi mutlaka al ve uygula.. ben cok zor buldum internetten siparis verdim 2 gune geldi.. 20 tl. Suyuna cay kasigi ucuyla azcik koyup karistir dolu suluga. Ve sicak tut asla cam onunde ya da ceryanda kalmasin

Geri