Kuşum Hasta

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pantikoko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mantar ilaçları yan etkisi az olan ilaçlardır yavru kuşlar içse bile sorun olmaz. Yavrular çıkmadan mantar ihtimalinin ber taraf edilmesi gerek. Yavrular mantar kaparsa daha da açmaza girmiş oluruz 👍 %100 diyebilmem için elimde test sonucu olması gerekir 🤷

Hocam kızacaksınız biliyorum ama
Eczaneden trifuculan ve flagyle alın yarım suluğa her birinden 6 damla katarak verin. Flagyle 7 gün trifuculan tedavisi toplamda 14 gün sürmeli. 4. Günden sonra probiyotik de katın ilaçlı suya.
Hocam kızacaksınız biliyorum ama kuşumun kısa sürede enerjisi yerine gelip hastalık belirtileri azalınca ilaç tedavisi uygulamadım. Fakat mantar hastalıklarında tedavi uygulamayınca nüks edebilir demiştiniz. Şu an gereken birşey varsa eksiksiz yapacağım.

Eşi hastaydı sizin söylediğiniz tedaviyi uyguluyorum sulpha tedavisi bitti mikostatinin 10.günündeyiz.

Bu süreçte bu kuşla hasta olan eşini ayırdım. Tekrar bir araya getirmeden önce buradaki kuşa da bir tedavi uygulamam gerekir mi. Dışkısı düzgün değil bunun dışında bir hastalık belirtisi gözlemlemedim.

Hocam önce kendinizi sonra da beni açmaza soktunuz. Dolayısıyla size yardımcı olamam

Geri