Kuşum hasta

nsbxjsl

Yeni Üye
Merhabalar yeni aldığım muhabbet kuşum galiba bir problemi var. 1 hafta önce aldım aldığımda böyleydi ben gözünde çapak var sandım zaten çok pisti yıkadım biraz temizlendi gözü çok az kaldı onlarda yapışık gibi olduğu için zorlamadim kendiliğinden düşsün diye bıraktım çekmedim. Ama bugün gözunde farklı bir şey çıktı. Bunun ne olduğu hakkında bilginiz var mı ? Çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Zaman kaybetmeden gentagut veya tobraset damla ve denflor probiyotik alın eczaneden. Damlalardan İkisinden biri olur. Ayrıca solunum yolu enfeksiyonu ihtimali de olduğu için garanti tedavi adına eczaneden bactrim veya veterinerden doksisiklin, enroflaksasin veya amoksiislin etken madeeli bir ilaç alıp kullanmalısınız. İlaçları alırsanız nasıl kullanacağınızı tarif ederim.

Zaman kaybetmeden gentagut veya tobraset damla ve denflor probiyotik alın eczaneden. Damlalardan İkisinden biri olur. Ayrıca solunum yolu enfeksiyonu ihtimali de olduğu için garanti tedavi adına eczaneden bactrim veya veterinerden doksisiklin, enroflaksasin veya amoksiislin etken madeeli bir ilaç alıp kullanmalısınız. İlaçları alırsanız nasıl kullanacağınızı tarif ederim.
Lütfen tarif eder misiniz hemen alacağım eczaneden olanlari ve maalesef veteriner yok veteriner sen değil eczaneden alacağım bir şey önerir misiniz

Peki bu hastalığı ne olduğunu düşünüyorsunuz onu belirtmemişsiniz

Basitçe enfeksiyon var kuşta. Ve bactirim için reçete istenir tanıdık eczane yoksa. Damlayı sabah öğlen akşam olmak üzere günde 3 kez. Bactrim ise yarım suluğa 50 ml suya 8 damla katarak verin.

Antibiyotikli göz damlası alın,tobrased olabilir. Sabah 1 damla akşam 1 damla kullanın. En az 3 gün kullanın.

Bactrim de alın. Alamazsanız çevrenize sorun. Herhangi bir antibiyotik bulursanız ismini buraya yazın.

Antibiyotik için reçete gerekir eczaneden almak için. Onu bilmeniz lazım tabii

Antibiyotikli göz damlası alın,tobrased olabilir. Sabah 1 damla akşam 1 damla kullanın. En az 3 gün kullanın.

Bactrim de alın. Alamazsanız çevrenize sorun. Herhangi bir antibiyotik bulursanız ismini buraya yazın.

Antibiyotik için reçete gerekir eczaneden almak için. Onu bilmeniz lazım tabii
Yaa damla falan aldık da bactirim alamıyoruz doktor da yazmiyor uğraştık ulasamiyoruz onun yerine ne kullanabiliriz 🙏🏻

Basitçe enfeksiyon var kuşta. Ve bactirim için reçete istenir tanıdık eczane yoksa. Damlayı sabah öğlen akşam olmak üzere günde 3 kez. Bactrim ise yarım suluğa 50 ml suya 8 damla katarak verin.
Merhabalar damlayı falan aldık kullanıyoruz da sadece bactirim alamadık doktora yazdırmayı denedik o da yazmıyor başka ne kullanabilirim öneriniz var mı

Evinizde antibiyotik var mı?(Tablet,şurup)Varsa neler olduğunu yazar mısınız?

Burada alternatif alabilecekleriniz yazılmış.Veteriner veya veteriner ilaçları satılan yerden alabilirsiniz.
Tablet olan ilaçlar suda tam çözünmeyip dibe çöküyor(Gündüz evde birileri oluyor mu?1-2 saatte bir suyu tekrar karıştırması açısından.Selçuk bey Augmentin tableti kullanın derse bilginiz olması için yazdım)

Agumentin tableti kullanırsınız kullanmasına da ağızdan damlatarak içirmeniz gerek. İki toplu iğne başı kadar hap tuzunu suyla karıştırıp sabah akşam içirmeniz gerek. Su miktarı önemli değil tozu içmesi önemli. Zor gelecekse şurup formda alın.

Geri