Furkan KILIÇ
Yeni Üye
Kuşumun gözü sulaniyor burnu akiyo tıksırıyor ne yapmam lazım uyku halinde hep lütfen yardım edin.
Birsey olmaz sakin olun. Korkmuş ve stres olmus. İc kanama olsa kuşlarda anında ortaya çıkar. Veteriner kanadında da birsey yok demiş. Zorla çıkarmayın dışarı, konusun sakin sakin düzelir birkac güne.Mrblarr lutfen acill cvp bekliyorumm.kusum dun incinmis kardesim ona carpnis yanlisliklaa ucmuyoo konusmuyoo otmuyoo sadecee gozlerinii kapatiyoo kaliyoo kanadi incindii diyee veterinere goturduk ama biseyi yok dedii sadece vitamin verdii.kusum 3 gundurr aynii.ne otuyoo ne konusuyoo ne ucuyoo kafesinden bilee zorla cikariyoruzz.ne olurr yardimm edinn.
Cereyanda bıraktıysanız üşütmüş olabilir. Ama dikkatli olmak gerekir kuslar insanlardan cok cok daha hassas. İlac bilgim olmadığı icin oneremeyecegim ama sıcak tutun.Lütfen acil yardım edin kuşum nefes alamıyor burnu tıkalı galiba grip galiba ne yapmaliyim lütfen acil bi şekilde yardım edinn
Ayrıca vitamin verebilirsiniz suyuna daha çabuk toparlaması için. 1 cay bardağı suya 2-3 damla supravit. Haftada iki gun taze hazırlanacak.Cereyanda bıraktıysanız üşütmüş olabilir. Ama dikkatli olmak gerekir kuslar insanlardan cok cok daha hassas. İlac bilgim olmadığı icin oneremeyecegim ama sıcak tutun.
Su içmiyor ağzına bir damla damlatayım mı?Ayrıca vitamin verebilirsiniz suyuna daha çabuk toparlaması için. 1 cay bardağı suya 2-3 damla supravit. Haftada iki gun taze hazırlanacak.
Yok o şekilde fazla gelebilir. Yem yemesi Nasıl? Siz suyu yakınına koyun mutlaka içecektirSu içmiyor ağzına bir damla damlatayım mı?