Snm232323
Meraklı Üye

Kuşumun tek gözü yarı kapalı gibi dıtuyor normal halde. Burnunun o kısmının üst tarafı açıldı gibi kırmızı görünüyor. Burnunu sürtüyor ondan olsa gerek. Nedenine gelince 5 günlüğüne kuşumuzu bakmak için tanıdığa verdik yolda giderken suyu yemliğine dökülmüş. Bugün kavuştum kuşuma bi baktım kafeste ağır bir koku yemini değiştireyim derken yemin sudan çürüdüğünü gördüm simsiyah olmuş dibi

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:23 -->-> Daha önceki mesaj 23:21 --
Yakınlaşırsanız aynadan görünen gözü kapalı ve burun deliklerinin üzeri kırmızı oldu

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:38 -->-> Daha önceki mesaj 23:23 --
Lütfen ne yapabilirim? İlk müdahale önemlidir ne yapacağımı bilmiyorum silmelimiyim nasıl ve ne şeklde? Mikrop kapmış olabilir mi yoksa mantar mı
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:16 -->-> Daha önceki mesaj 23:38 --
Başına gelen yok mu hiç

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:25 -->-> Daha önceki mesaj 00:16 --
@Levent ACAR ne yapmamı önerirsiniz?