Neden kimse cevap vermiyor
Kusun tam poposunu cekip atarmisiniz @Hayvansever03Neden kimse cevap vermiyor
Buyurun attımKuyruk çok eğik yumurta olabilir ama sıkışma olmasın dikkat edin. Yumurta varsa bir kaç güne gelir zaten ama gelmezse yumurta değil bir rahatsızlıkta olabilir poposuna bakın veya fotoğraf atın
Buyurun attımÖncelikle kafes, yemlik çok kirlenmiş. Dezenfekte edin mikrop ürer. Kuşun dışkısının fotoğrafını atarsanız bakalım.(altını temizleyin temiz kağıt serin)
Buyurun attımKusun tam poposunu cekip atarmisiniz @Hayvansever03
Bahadır 15 20 günYumurta gibi gözüküyor sırt bölgesi şişmiş ne zamandır böyle
Tüy dökülmesi veya dışkı birikmesi YokYumurta sıkışması olabilir kontrol et derhal. Yağlanma gibide duruyor bi eline al bak sırt kısmına fazla bastırma yumurtayı kırarsın hafif yokla. Poponun etrafında dışkı birikmişse ve tüy dökülmesi varsa yumurta sıkışmıştır bilen birine götürmen gerek derhal. Fakat popo kısmında bir şey yoksa yağlanmadır.
Stresten yumurtlamıyor olabilir demişsiniz en fazla kaç gün tuta bilir yumurtayıDediğim gibi kontrol et veya bir petshopa götür o anlar zaten eğer yumurta yoksa yağlanmadır kuşu bol bol uçurman gerek fakat yağlanma var ise kesinlikle çiftleşmezler kuşların çiftleştiğine eminsen yumurtayı ya stresten çıkarmıyor hayvan yada karnında sıkıntı yaratmış. Kalamar kemiğini eksik etmemen gerek ve yumurta maması takviyesi yapman gerek. Üstünü ört sessiz bir yere al yarın kuşu bir göster petshopa ben dokunmadan bilemem görmek yetmiyor bazen yağlanmada olabilir. Ayrıca fazla bakımsız kuşunuz lütfen vitaminlerden edinin B vitamini Multivitamin ve Bulunduğunuz ortam soğuk ise soğuk algınlığı vitamini edinin dışkısında herhangi bir problem görünmüyor.
Tmm anladım sabah ben bakıyım Özaman yumurtamı yağlanmamı nasıl anlaşılırMaksimum 15-20 ki ölür zaten fazlası olursa