tek ayak üstünde duruyor diyer ayağını içine cekiyor ama ayaginin ustune basabiliyor.tam olarak anlayamadım ayağında ne olduğunu tek ayak üstünde mi duruyor fotoğrafda çok belli değil
kuşlar keyiflendiklerinde ve mutlu olduklarında tek ayak üstünde dururlar veya uyurken ama sürekli yapıyorsa bunu, ayağında bir sıkıntı olabilir elinizle dokunun fazladan tepki veriyorsa bir veterinere gitmeniz iyi olurtek ayak üstünde duruyor diyer ayağını içine cekiyor ama ayaginin ustune basabiliyor.
Ayağına dokundum iki ayaginada hic bir tepki vermedi tesekur ederim sagolun.kuşlar keyiflendiklerinde ve mutlu olduklarında tek ayak üstünde dururlar veya uyurken ama sürekli yapıyorsa bunu, ayağında bir sıkıntı olabilir elinizle dokunun fazladan tepki veriyorsa bir veterinere gitmeniz iyi olur
bir şey değil ben teşekkür ederim hayvanlarınızla ilgili bu kadar duyarlı olduğunuz için çoğu insan bunları umursamıyorAyağına dokundum iki ayaginada hic bir tepki vermedi tesekur ederim sagolun.
Yürümesinde felan sikinti yok ordan oraya hopluyo kafesin icinde yerinde durmuyoSürekli yapıyorsa incinmiştir veya bir şey dolanmış olabilir ama uyurken dinlenirken yapıyorsa ve yürümesinde problem yoksa sıkıntı yok
Oda bi can onunda bi canı var bakmicaksan almicaksin cogu insan hediye diye aliyo kusu oldurmekten beter eden insalar var yabir şey değil ben teşekkür ederim hayvanlarınızla ilgili bu kadar duyarlı olduğunuz için çoğu insan bunları umursamıyor