Hocam hmn arkadaşla iletişime geçip videoyu atıyorumVideo eklemeniz mümkün mü?
Video eklemeniz mümkün mü?
Hocam video atamıyoruz yani atılmıyor video istenilen uzantılığı kapsamıyor deniyor kısaca anlatım aşağı yukarı titriyor hocam belli oluyorVideo eklemeniz mümkün mü?
Youtubea yükleyip linkini buraya bırakın. Bu şekilde açılabiliyor. Görmek iyi olacak.Hocam video atamıyoruz yani atılmıyor video istenilen uzantılığı kapsamıyor deniyor kısaca anlatım aşağı yukarı titriyor hocam belli oluyor
Tm dır hocamYoutubea yükleyip linkini buraya bırakın. Bu şekilde açılabiliyor. Görmek iyi olacak.
Video yükleniyor sabaha linkini atarım burayaYoutubea yükleyip linkini buraya bırakın. Bu şekilde açılabiliyor. Görmek iyi olacak.
Video yükleniyor sabaha linkini atarım buraya
Hocam video burda bakarmısınızYoutubea yükleyip linkini buraya bırakın. Bu şekilde açılabiliyor. Görmek iyi olacak.
Kuşun tamamını çekseydin ya.Hocam video burda bakarmısınız
Kuşumun nefes alması diye bir konu var. Orada kuşun video şunda kuyruk atma net belirgin. Ona bir bak karşılaştır nefes alışını falanKuşun tamamını çekseydin ya.
Benim bildiğim kadarı ile bu kuyruk atma değil.
Tm dır hocam saolunBence de hasta değil çok hafif şekilde kuyruk oynuyor. Tam dolu suluğuna üç damla limon damlatın. Bu uygulamayı suyu her gün yenileyerek iki gün yapın.
Hocam kuş benim değil arkadaşımın o atmayı bilmiyordu ben attım saolun yinedeKuşun tamamını çekseydin ya.
Benim bildiğim kadarı ile bu kuyruk atma değil.