M muhammedşevkibas Yeni Üye Katılım 20 Nis 2020 Mesajlar 78 Tepkime puanı 13 1 May 2020 #1 merhaba ben şimdi 7-8 aylık kızışmış kuşum için yanına eş almayı düşünüyorum ama kabul etmeme ihtimali varmı alıcağım erkek kuşun bizim kuşu
merhaba ben şimdi 7-8 aylık kızışmış kuşum için yanına eş almayı düşünüyorum ama kabul etmeme ihtimali varmı alıcağım erkek kuşun bizim kuşu
ADRIAN Moderatör Yönetici Katılım 15 Nis 2019 Mesajlar 6,778 Tepkime puanı 3,892 1 May 2020 #2 muhammedşevkibas' Alıntı: merhaba ben şimdi 7-8 aylık kızışmış kuşum için yanına eş almayı düşünüyorum ama kabul etmeme ihtimali varmı alıcağım erkek kuşun bizim kuşu Genişletmek için tıkla ... Kuşlarında anlaşamama durumu var en güvenilir yol bildiğiniz güvenilir bir üreticinin salma kafesine kuşu bırakıp kendisinin eş seçmesi olacaktır.
muhammedşevkibas' Alıntı: merhaba ben şimdi 7-8 aylık kızışmış kuşum için yanına eş almayı düşünüyorum ama kabul etmeme ihtimali varmı alıcağım erkek kuşun bizim kuşu Genişletmek için tıkla ... Kuşlarında anlaşamama durumu var en güvenilir yol bildiğiniz güvenilir bir üreticinin salma kafesine kuşu bırakıp kendisinin eş seçmesi olacaktır.