sibEmirhan
Yeni Üye
gözünün etrafında gri halka var ırkı ne acaba yaşını bilmiyorum tam olarak fakat henüz tam uçamıyo uçmaya çalışıyo yere çakılıyo tüyleri az ırkı ne acaba net olarak yazarmısınız yani yerlimi yoksa başkamıSiyah gözlü tek renk ırkı. Yaşını pek çözemedim gözündeki halkaları varsa inceleyin.
Söyledim ya ırkını. ''Siyah gözlü tek renk' mümkünse kafa kısmını yakından çeker misiniz?gözünün etrafında gıri halka var ırkı ne acaba yaşını bilmiyorum tam olarak fakat henüz tam uçmaya çalışıyo yere çakılıyo tüyleri az ırkı ne acaba net olarak yazarmısınız
Ebeveynlerini bilmiyorum fakat bir önem arzeder mi büyük ya da küçük olması?tabiki hemen çekiyorum 10 dk ya atıyorum birde büyüyecek demi yani pakistan gibi küçük kalmayacak demi
çok önemli değil fakat sadece büyük olmasını istiyordum olmuyorsa da sağlık olsun cinsiyetinin erkek olduğunu düşünüyorum sizce ne bir de yaşı kaçEbeveynlerini bilmiyorum fakat bir önem arzeder mi büyük ya da küçük olması?
başka bir fotoğraf atayamı yakındanErkek evet yaşını tam sapatayamadım maalesef.
Dışkısı nasıl onu da gönderin ve ne zaman geldi eve?birde hareketli değil çok sesiz bir köşede uyukluyo sürekli kafesten salıyorum hiç bir yere gitmiyo olduğu yerde duruyo hep
Hayır ortama yeni geldiği için yapıyor suyu ulaşabileceği bir yere koyun.bu halsizlik tüysüzlük su içmeme ötmeme uyuklama aspur verince geçermi
peki bu tüysüzlük neden tüyü çok az yukarıda nerelerde az olduğunu belirtim zatenHayır ortama yeni geldiği için yapıyor suyu ulaşabileceği bir yere koyun.
Yavru olabilir veya bakımıyla ilgili sorunlar olabilir bunu zaman belirler. Bence diğer yorumlarıda bekleyin bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek.peki bu tüysüzlük neden tüyü çok az yukarıda nerelerde az olduğunu belirtim zaten