Bir şey değilTeşekkür ederim
Hayır yulaf koydum isal ilaci ve vitamin koydum daha oncede ben kuş yetistirdim hali hal degil birgunde boyle oldu sicak tutuyorumBir şey değil
Avidiarİshal ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Kuşun resmini ve dışkı resmini buraya ekleyin
Dun başladım daha ilaclaraİlacı ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?
Bir de daha net foto atar misiniz
Abi ben köyün başında oturuyorum pazartesi anca ulasabilirim veterinere insan ilaci veya elma sirkesi yada gecici rahatlatacak bisey yok mu nolur yardım edin biliyorum 2 gune gider bu kuş zayıfladı cunku ama hala bazen yemek istiyor su icmiyorAvidiar Bi işe yaramaz.. Dışkıları gördüm koksidiyoz var kuşta. Veterinerden acilen sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımını yazarım..
O zaman eczaneden bactrim şurup al. Eczaneye sor, depoya sorsun belki sulphamezathine olabilir. Dışkıları kötü elini çabuk tut.Abi ben köyün başında oturuyorum pazartesi anca ulasabilirim veterinere insan ilaci veya elma sirkesi yada gecici rahatlatacak bisey yok mu nolur yardım edin biliyorum 2 gune gider bu kuş zayıfladı cunku ama hala bazen yemek istiyor su icmiyor
Recai abi maşAllah çok bilgilisin kuşlar konusunda Allah seni eksik etmesin forumdanO zaman eczaneden bactrim şurup al. Eczaneye sor, depoya sorsun belki sulphamezathine olabilir. Dışkıları kötü elini çabuk tut.
Abi buldum sulphamezathineyi hayvanlar icin büyükO zaman eczaneden bactrim şurup al. Eczaneye sor, depoya sorsun belki sulphamezathine olabilir. Dışkıları kötü elini çabuk tut.
NapayimAbi buldum sulphamezathineyi hayvanlar icin büyük
Abi birde bu icmez kendim mi vereyim yaninda bitane daha kuş var onada bulaşmış mıdırO zaman eczaneden bactrim şurup al. Eczaneye sor, depoya sorsun belki sulphamezathine olabilir. Dışkıları kötü elini çabuk tut.
Tam dolu suluğa 6-7 damla verinNapayim
Agzina versem bi damla içmez cunku halsizTam dolu suluğa 6-7 damla verin
@Recai SULAMİS hoca baksın benceAgzina versem bi damla içmez cunku halsiz
Tam dolu suluğa (100 ml lik suluğa) 6 damla ekleyin. 7 gün kullanın. Bugün ağızdan 1 damla verin ilaçtan hatta. Diğer günler, ilaçlı suyu siz verirsiniz.Abi buldum sulphamezathineyi hayvanlar icin büyük