BadoDe
Meraklı Üye
Merhaba az önce farkettim kızım ishal olmuş ama neşeli halsizliği yok varmı yapılacak bir şey lütfen yardım

Evde değildim bilmiyorum normal yem ve daha önce kuşçudan aldığım bir mama ve kum varBu dışkıyı yapmadan önce yem yedi mi?
Evde değildim yeni geldim dışarı çıkardım ve bunu gördüm. Kendi yemi ve kuşçucan aldığım bir mama mevcut kafesteBu dışkıyı yapmadan önce yem yedi mi?
Tamam. Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım.Evde değildim bilmiyorum normal yem ve daha önce kuşçudan aldığım bir mama ve kum var
Yanlız 2 kuşum var diğerinde kabızlık yaparmı birde yulafı seveceklerine emin olamadım nasıl vereceğim2 gün iç yulaf yedirin düzelir..
Ahmet abinin dediği gibi 2 gün yulaf verin, aspur da olur ondan sonra durumuna bakarız
Güncel resimleri ekledimKafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım.
Tabana tuvalet kağıdı koyup fotoğraf atarsanız daha iyi olur. Birkaç gün elektrolit takviyesi yapın.Güncel resimleri ekledim
![]()
![]()
Recai bey kuşum kağıt yiyor maalesef o yüzden kağıt vs koymuyotum tabana. Elektrolit takviyesi içinde nasıl birşey önerirsiniz çok bilgim yok o yüzdenTabana tuvalet kağıdı koyup fotoğraf atarsanız daha iyi olur. Birkaç gün elektrolit takviyesi yapın.
Anladim,eczaneden ge oral alin. Tam dolu suluga 2,3 pirinc tanesi kadar ekleyin.Recai bey kuşum kağıt yiyor maalesef o yüzden kağıt vs koymuyotum tabana. Elektrolit takviyesi içinde nasıl birşey önerirsiniz çok bilgim yok o yüzden
Teşekkür ederim alıp deneyeceğimAnladim,eczaneden ge oral alin. Tam dolu suluga 2,3 pirinc tanesi kadar ekleyin.