Kuşum ishal ve uçamıyor

Su içiyor mu peki ? İçmiyorsa her bir ilaçtan ağzına 1 damla damlatın.

Tamam. Bazen konular katılabiliyor çok kuşun takibini yaptığım için. İlaca devam.

Tamam. Bazen konular katılabiliyor çok kuşun takibini yaptığım için. İlaca devam.
Bugun zolaxta 4. Gun Diskilarken gaz cikariyor gibi ses geliyor diskisi hala su gibi oldugundan tüylerine yapışıyor onlari temizlerken tuyleri de kopuyor sanırım badem yağı falan kullansam olur mu tüyleri icin
Dışkı fotoğrafı da birakayim

Hocam kuş antibiyotik kullandı şuan da ilaca devam ediyor isal olması normal. Popo çevresindeki tüyleri makaslayabilirsiniz dışkının bulaşmaması için.
Konunuza baktım da ne zaman ne dozda ne kullandığınız karma karışık. Doğru dürüst bir tedavi bilgisi vermemişsiniz.
Şuan hangi tarihlerde hangi ilacı hangi dozda ne sürede verdiğinizi bir yazın. Hangi ilacın kuşta olumlu gelişmeye yol açtığını da yazın. Sadece dışkı paylaşıp tüylere yapışıyor demekle bize fikir vermiş olmuyorsunuz. Ayrıca aynı anda birden fazla yerden öneri alırsanız her tedavi bölük pörçük kalır ve çamurda batana çeken arabaya döner kuş. Bizim tavsiyelerimize uyun demiyorum. Ama en azından bir tedaviye başlamışsanız tamamına erdirsin.

Hocam kuş antibiyotik kullandı şuan da ilaca devam ediyor isal olması normal. Popo çevresindeki tüyleri makaslayabilirsiniz dışkının bulaşmaması için.
Konunuza baktım da ne zaman ne dozda ne kullandığınız karma karışık. Doğru dürüst bir tedavi bilgisi vermemişsiniz.
Şuan hangi tarihlerde hangi ilacı hangi dozda ne sürede verdiğinizi bir yazın. Hangi ilacın kuşta olumlu gelişmeye yol açtığını da yazın. Sadece dışkı paylaşıp tüylere yapışıyor demekle bize fikir vermiş olmuyorsunuz. Ayrıca aynı anda birden fazla yerden öneri alırsanız her tedavi bölük pörçük kalır ve çamurda batana çeken arabaya döner kuş. Bizim tavsiyelerimize uyun demiyorum. Ama en azından bir tedaviye başlamışsanız tamamına erdirsin.
Hocam konunun başında veterinere götürdüğümü baytril kullandığımızı söyledim her şeyi de paylaşmaya çalıştım sizinle sonrasında da siz ne dediyseniz onu yaptım. Baytrili 4 doz birer damla ağızdan verdik bunun dışında baytrilden hemen sonra sizinle zolax başladık ona devam ediyoruz. Baytrili kullandık dışkısında bir değişiklik olmadı sadece ilk gün keyfi yerindeydi son dozu kustu. Bir de zaten ense damlası damlattık. Başka kullandığım bir şey yok takviyeler dışında. Şu an sadece zolax veriyorum her gün.

Son düzenleme:
Bakın işte bölük pörçük ten kastım tam da bu. Antibiyotiği 3 damla kullanmışsınız 4. Damlayı kusmuş. Ben size antiniyotiğe ek olarak zolax başlayın dedim. 3 gün sabah akşam birer damla baytril devam edin suda da zolax olsun.

Ağzına direk veriyorsanız yarısını sabah yarısını akşam verin. Suya katıyorsanız 50 ml suya 3 katını ekleyin.

Ağzına direk veriyorsanız yarısını sabah yarısını akşam verin. Suya katıyorsanız 50 ml suya 3 katını ekleyin.
Bugun antibiyotigi 13de verdim, Dün gece kustu bugün yine kusuyor son 15 dqkikadir oguruyor yediklerini cikardi salya cikiyor çok az yedi yemden de antibiyotikten sanırım ne yapabilirim, ivermectinin de günü geldi

Son düzenleme:
Zolaxı hangi dozda veriyorsunuz ? İlaç suyun dibine çöker sık sık çalkalıyor musunuz ?

Antibiyotik kusturuyor diyerek kesmeyin antibiyotiği. Mantar ilacı da yeterli doz alıyor mu almıyor mu emin değilim. Tablette doz ayarlamak ve onu içirmek büyük problem. Gün içinde evdeyseniz eğer 3 saatte bir ilaçlı suyu çalkalayıp verin. Çünkü emin olamıyorum yeterli doz alıp almadığından.

Antibiyotik kusturuyor diyerek kesmeyin antibiyotiği. Mantar ilacı da yeterli doz alıyor mu almıyor mu emin değilim. Tablette doz ayarlamak ve onu içirmek büyük problem. Gün içinde evdeyseniz eğer 3 saatte bir ilaçlı suyu çalkalayıp verin. Çünkü emin olamıyorum yeterli doz alıp almadığından.
Zolax kapsüllü icini açıyorum 5 e ayırıp en kötü 2 saatte bir calkaliyorum ayirdiklarim da hemen hemen eşit oluyor

Bir de antibiyotiği vericem ama kusuyor yediğini içtiğini kusarsa ne yapilmali

Bir de antibiyotiği vericem ama kusuyor yediğini içtiğini kusarsa ne yapilmali
Şimdi de bi verin bakalım antibiyotikten hemen sonra kusacak mı ? Kusmasını engellemek için yapacağınız çok birşey yok maalesef.

Kuşun yeminin tazeliğinden veya süs bitkisi vs değişik birşey yemediğinden emin misiniz ?

Geri