syunusemre
Meraklı Üye
Probiyotik yok ve burdaki petshop kar satmıyor onun yerine başka birşey.olurmunyogurt suyu vbDışkıları kötü değil. 3 gün boyunca probiyotik takviyesi yapın.
Tamam o zaman yoğurt suyu ekle, 5,6 damla.Probiyotik yok ve burdaki petshop kar satmıyor onun yerine başka birşey.olurmunyogurt suyu vb
Fotoğraf atarsan daha iyi olur çünkü cümleden birşey anlayamadım.recai kuş bazen katı yeşil kısım olmadan şeffaf kısımla beyaz kısmı birlikte atıyor sıvı şekilde normal bir durummu?
Şeffaf su şeklindeki kısımla ortasında tebeşir rengindeki beyaz kısım birlijte atıyor yeşil kaka hiç olmadanFotoğraf atarsan daha iyi olur çünkü cümleden birşey anlayamadım.
Yem yemesi nasıl? Bu tür dışkıları aç olduklarında yapabiliyorlar.Şeffaf su şeklindeki kısımla ortasında tebeşir rengindeki beyaz kısım birlijte atıyor yeşil kaka hiç olmadan
Yiyor herşeyi normal mutlu hareketliYem yemesi nasıl? Bu tür dışkıları aç olduklarında yapabiliyorlar.
Ge orala devam et. Eğer atabilirsen de güncel dışkılarını at bakalım.Yiyor herşeyi normal mutlu hareketli
Avidiar konusuna attım demin taze resimGe orala devam et. Eğer atabilirsen de güncel dışkılarını at bakalım.