Kuşum ishal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mertotem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mertotem

Yeni Üye
İki gündür bir gariplik sezdim kuyruğu atıyor solunum yolu enfeksiyonu olabileceğini düşündüm ama her hangi bir hırıltı veya ses yok. Bugünde dışkısı ishal oldu. Ne olabilir acaba https://hizliresim.com/ffa4xzs

Şuan sadece gozlerini kapatıp ağzını geveliyor ve arada hala yanaklarını kaşıyor ve tellere sürtüyor

Son düzenleme:
Doksimise başlamaya düşünüyordum. Dün sedochol verip bugün entrobac verip bağışıklığını yükseltip yarın doksimise başlayacaktım. Ne yapmalıyım şuan bilemedim

Ağzını kokladığimda yoğun bir ağız kokusu sezemedim

Şuan öyle çok hareketsiz değil az da olsa keyfi yerinde ve tüy döneminde

Bağışıklığı güçlendirmeyi beklemeden doksimise başlayın.

İlk 2 gün yarım suluğa 6 damla koyun.

Doksimis tedavisi ise yaramazsa trikomnas veya kursak mantarı olabilir mi 1 2 aydır yavaş yavaş göğüs kemiği elime gelmeye başlamıştı ne yedirsemde kilo aldıramadim. Ama ağız içinde herhangi bir lezyon koku veya kusma yok. Sadece bugün ilk defa ishal oldu

Doksimis tedavisi ise yaramazsa trikomnas veya kursak mantarı olabilir mi 1 2 aydır yavaş yavaş göğüs kemiği elime gelmeye başlamıştı ne yedirsemde kilo aldıramadim. Ama ağız içinde herhangi bir lezyon koku veya kusma yok. Sadece bugün ilk defa ishal oldu
Doksimisle beraber triflucan da kullanırdım ben olsam.

Kabarıyor arada kafasını tellerin yanına sürtüp kaşıyor hatta o gaga çevresindeki tüyleri alıp geveliyor kafasını sallıyor

Geri