İki gündür bir gariplik sezdim kuyruğu atıyor solunum yolu enfeksiyonu olabileceğini düşündüm ama her hangi bir hırıltı veya ses yok. Bugünde dışkısı ishal oldu. Ne olabilir acaba https://hizliresim.com/ffa4xzs
Tam suluga 6 damla koydum , sizce kaç damla koymalıyım 100 ml sulukBağışıklığı güçlendirmeyi beklemeden doksimise başlayın.
Doksimisle beraber triflucan da kullanırdım ben olsam.Doksimis tedavisi ise yaramazsa trikomnas veya kursak mantarı olabilir mi 1 2 aydır yavaş yavaş göğüs kemiği elime gelmeye başlamıştı ne yedirsemde kilo aldıramadim. Ama ağız içinde herhangi bir lezyon koku veya kusma yok. Sadece bugün ilk defa ishal oldu
Triflucani direkt ağızdan mi vericem. Sizce olabilir mi trikomanas veya kursak mantarıDoksimisle beraber triflucan da kullanırdım ben olsam.
Mantar kaynaklı solunum problemleri olabiliyor. Doksisiline ek olarak kullanın. Ağır gelmesinden korkmayın.Triflucani direkt ağızdan mi vericem. Sizce olabilir mi trikomanas veya kursak mantarı
Nasıl kullanmamı önerirsin ağızdan bir damla triflucan miMantar kaynaklı solunum problemleri olabiliyor. Doksisiline ek olarak kullanın. Ağır gelmesinden korkmayın.
İkisini de suya katmanda sakınca yok. Yarım suluk 6 damla şeklinde.Nasıl kullanmamı önerirsin ağızdan bir damla triflucan mi