Onur Gökdemir
Yeni Üye
Kuş ishal. Eczaneden ge oral alın. Tam dolu suluğa 2,3 pirinç tanesi kadar ekleyin. 3 gün boyunca kullanın. Eğer ge oral bulamazsanız, diafuryl şurup ile ercefuryl şurup ta olur.
Evet, ama bulamayabilirsiniz. Yinede arayın..
bunu bulamazsam öbürleride işe yararmı dışkısı 1 gündür böyle kötü iyileşebilirmiEvet, ama bulamayabilirsiniz. Yinede arayın..
Ercefuryl şurup ya da diafuryl şurup ikiside aynı etken maddeye sahip. Bunlarda olur sorun olmaz.bunu bulamazsam öbürleride işe yararmı dışkısı 1 gündür böyle kötü iyileşebilirmi
tamam teşekkürlerErcefuryl şurup ya da diafuryl şurup ikiside aynı etken maddeye sahip. Bunlarda olur sorun olmaz.
Rica ederim.tamam teşekkürler
bu şuruptan bulabildim 3 damla dimi bide suyuna nasıl koyucam acabaRica ederim.
Hangisi? Ercefuryl mi? Yoksa diafuryl mi? Tam dolu suluğa 5,6 damla ekleyin.bu şuruptan bulabildim 3 damla dimi bide suyuna nasıl koyucam acaba
diafuryl aldım 5,6 damla ekliyorum şimdi doğrumudurHangisi? Ercefuryl mi? Yoksa diafuryl mi? Tam dolu suluğa 5,6 damla ekleyin.
Evet doğrudur.diafuryl aldım 5,6 damla ekliyorum şimdi doğrumudur
merhaba tam 3 gün oldu düzelip düzelmediğini nası anlayabilirim veya fotoğraf atiyimmiEvet doğrudur.
Dışkı fotoğrafı atın.merhaba tam 3 gün oldu düzelip düzelmediğini nası anlayabilirim veya fotoğraf atiyimmi
peçete koyupmuDışkı fotoğrafı atın.
Koyun.peçete koyupmu