Kuşum Kafesinde Çok Isırıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan draxen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

draxen

Yeni Üye
1 Yaşında boncuk adında bir muhabbet kuşum var kuşum kafesin dışında sakin koynuma giren yani uysal bir kuş ama kafese girdiğinde çok agresif oluyor parmağımı çok ısırıyor kafes içinde dışarı zar zor çıkarıyorum ailem kuşun oyuncaklarını dışarı koy dedi koydum normalde çok hareket etmezdi oyuncaklarını koydum oynamaya başladı başka neler yapmalıyım

Arada uçmaya teşvik edin hantallaşmamalı. Kullanmıyorsanız vitamin, probiyotik ve mineral takviyelerine başlayın.yemini uyandırarak ( çimlendirerek ) verin.

Benim kuşumda öyle dışarda iyi kafesin içinde çok ısırıyor kafeste beni rahatsız etmeyin diyor sanki

Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı birkaç dışkının fotosunu çekip paylaşın flaşsız.

Foto : hızlı resim com
Video: streamable.com veya youtube

kuşlarda koruma iç güdüsü var bence. benimki de kafesine dokunmama bile kiziyor:)

Arada uçmaya teşvik edin hantallaşmamalı. Kullanmıyorsanız vitamin, probiyotik ve mineral takviyelerine başlayın.yemini uyandırarak ( çimlendirerek ) verin.
Kuş bugün daha da hırçınlaştı kafesten çıkardım normalde odamda parmağıma alabiliyorsun ama şimdi her yerde ısırıyor ve ben yapmadığımda uçmuyor

Geri