Gece baktım ışıkla ama bir şey göremedim, kanadının altına da baktım.Sürekli oluyorsa ben de parazitten şüpheliyim.
Vilmectin veya benzeri bir parazit ilacı kullanabilirsiniz. Forumda kullanım yöntemleri anlatılmış.
Bit veya pireden başka bir şey olabilir. Gözle görülmez.Gece baktım ışıkla ama bir şey göremedim, kanadının altına da baktım.
daha fazla yapıyorBit veya pireden başka bir şey olabilir. Gözle görülmez.
Sürekli yapmıyorsa sorun yok. ama 10 dakikada 3 kere yapıyorsa rahatsız edici bir durum söz konusudur.
Hiç parazit önleyici ilaç kullandınız mı?Ama şöyle bir durum var, sadece uyumaya çalışırken veya boş durduğunda yapıyor. Oyun oynarken, eşiyle ilgilenirken, yemek yerken vs. yapmıyor.
Kullanmadım fakat şöyle düşündüm, kuşlarım yaklaşık bir aydır birlikteler, parazit vs olsa ona da geçmezmiydi ?Hiç parazit önleyici ilaç kullandınız mı?
Geçmesi lazım. Ancak Parazit gelmese de önleme amaçlı 3-5 ayda bir kullanmak gerek.Kullanmadım fakat şöyle düşündüm, kuşlarım yaklaşık bir aydır birlikteler, parazit vs olsa ona da geçmezmiydi ?
Ben de hiç görmedim diğer kuşlarda. Teşekkürler bi spray alsam iyi olacak sanırım.Geçmesi lazım. Ancak Parazit gelmese de önleme amaçlı 3-5 ayda bir kullanmak gerek.
Belki de huy edindi, bilemeyiz. Ancak o kadar sık titreme hiç rastlamadım.
Vilmectin alın. Yoksa etken maddesi ivermectin olan bir ilaç olur.Ben de hiç görmedim diğer kuşlarda. Teşekkürler bi spray alsam iyi olacak sanırım.
Tamamdır sağolunVilmectin alın. Yoksa etken maddesi ivermectin olan bir ilaç olur.
Spreyler pek iş görmez.