Emirhanavci
Yeni Üye
Arkadaşlar Merhaba dişi kuşum yemliğindeki yemi kasıtlı olarak ağzına alıp atıyor hem kafes içi hem zemin yem oluyor ne yapmalıyım?
Ben aldım akıllı yemlikten de alışmasında sıkıntı olurmu şeffaf olduğu içi camdan yemeye çalışıyodu öncekinde bundada öyle yaparmı ? yoksa yemeye başlarmı direkakıllı yemlik kullanın en azından alt kaba birikir
keşfeder o niye bulamasın takip edin sizde bir kere buldumu unutmaz zaten gerekirse elinizle gösterin kuşa yerini dikkatini filan çekinBen aldım akıllı yemlikten de alışmasında sıkıntı olurmu şeffaf olduğu içi camdan yemeye çalışıyodu öncekinde bundada öyle yaparmı ? yoksa yemeye başlarmı direk
tmm dır teşekkürlerkeşfeder o niye bulamasın takip edin sizde bir kere buldumu unutmaz zaten gerekirse elinizle gösterin kuşa yerini dikkatini filan çekin
akıllı yemliği rahat ulaşabileceği şekilde koyun kafes durumuna göre zorlanmadan girip cıkabilsin tünekleri filan ona göre ayarlayınkeşfeder o niye bulamasın takip edin sizde bir kere buldumu unutmaz zaten gerekirse elinizle gösterin kuşa yerini dikkatini filan çekin