Aphelion
Yeni Üye
Merhabalar yeniden, 12-13 gün kadar oldu sanırım son konuşmadan beri biraz gelişmeleri aktarmak istedim, bu süreçte entrobac, bt a. forte, sedochol, carni s. gibi şeyleri kullanıyorum ve devam ediyorum, prozim plus ve powerchol alma fırsatım olmamıştı bu sürede ama onları da birazdan sipariş edeceğimEvet safra dolayısıyla da karaciğer sorunu var kuşta. Prozim plus, Powerchol, Carnisspeed ve sedochol başlamanızı öneririm. Ekstra olarak glisin de başlasanız daha da güzel olur.
ba4o6sn.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 11 Şubat 2026 tarihinde yüklendi, 3000×4000 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: ba4o6sn
Onun harici bugün ilk kez böyle aylar öncesi gibi biz onunla konuşurken fazlaca öttü veya kuş sesi açınca da tellere zıpladı öttü yine net ve güçlü bir sesle, sadece bu öğleden beri kafasını hareket ettirirken titreme hareketi yapmaya başladı videoda da görülüyordur ve bugün elektrikli süpürge açılınca mesela sesiyle beraber çok panikledi kendini yere attı etrafında döndü biraz ama nöbet değildi, normalde öncesinde böyle tepki vermiyordu onun sesine