Kuşuma 2 aydır düzenli olarak kızıştırıcı veriyorum kızışmışmı anlamadım ceresinin bir tarafı açık kahve diğer tarafı beyazEkli dosyayı görüntüle 36154
Bildiğim kadarıyla diğer yemlere oranla kızıştırıcı yemlerin yağ oranı fazla ayrıca kızıştırıcı takviye ve yem kullanımı dozunda yapılmazsa erken tüye girebilir. Ama kararında kullanılırsa sorun olmayacaktır.Kızışmaya başlamış evet fakat kızıştırıcı yemler zararlı diye biliyorum onun yerine havuç verin. Havuç doğal kızıştırıcıdır.
Eşi de buMaşaallah kızışmaya başlamış eşi nasıl peki
Bir sorum daha var sizce kafesimin düzeni iyi mi?Kızışmaya başlamış kızışmış varsayabiliriz bence
Hocam çaprazlama galiba tünek koymuşsunuz ama gerek yok ona. Düzen olarak 2 tünek yada tek tünek kullanabilirsiniz seçim size kalmış. 2 tünek kullanırsanız bir tanesi akıllı yemliğin olduğu tarafa kuşların rahat edebileceği şekilde bir tünek ve öteki tünek ise yuvalık kapısının olduğu kısma konulabilir. 2 tüneğin arasına tünekli kalamar kemiği arka tarafa tüneğin birinin hemen yanına parmak suluk yardımı ile kuş kumu takarsınız. Ön tarafa tüneğin birinin hemen yanına suluğu takarsanız hem herşey düzenli durur hemde kuşkar daha rahat eder diye düşünüyorum. Aşşağıda 2 fotoğraf atıyorum tek tünek yada 2 tünek kullanırsanız bu şekilde bir düzen yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 36211Ekli dosyayı görüntüle 36212