PofuduğunBabası
Meraklı Üye
Krakerine aşık oldu sanırım onunla öpüşüyor sürekli bide gözünün siyahi nokta kadar kalıyor çıkarınca kafesten krakeri cinnet geçiriyor onu arıyor sürekli ne yapmam lazım
Çıkarınca çok arıyor bas bas bağırıyor özellikle bide şuan ona kur yaparken alamam ondanKraker vermemeniz hakkında sizi uyarmıstım tekrar uyarıyorum.
Farkındayım dün uyardınız ama ona deyim yerinde ise aşık olmuşKraker zararlı birşey ama :/
Bir sorun olmaz çıkartın.Farkındayım dün uyardınız ama ona deyim yerinde ise aşık olmuş
Ama onu 2 saat çıkardığımda bir köşeye çekilde sessiz sessiz öttü sonrada etrafta onu aradı.Bir sorun olmaz çıkartın.
Ben tavsiye etmiyorum ballı krakeri, onu vereceğinize daldarı asın kafese daha sağlıklı ben uyarımı yaptım gerisi sizde.Ama onu 2 saat çıkardığımda bir köşeye çekilde sessiz sessiz öttü sonrada etrafta onu aradı.
Çıkarmayı inanın bende çok istiyorum. Ancak çok korkak bu gün kafesin içinde iken salatalık yedim karşısında ona uzattım direk korktu ondan bile Dal darısını deneyeceğim. Nereden bulabilirim? İnternet hariciBen tavsiye etmiyorum ballı krakeri, onu vereceğinize daldarı asın kafese daha sağlıklı ben uyarımı yaptım gerisi sizde.
Çıkarmayı inanın bende çok istiyorum. Ancak çok korkak bu gün kafesin içinde iken salatalık yedim karşısında ona uzattım direk korktu ondan bile Dal darısını deneyeceğim. Nereden bulabilirim? İnternet harici
Şuan uyuyor sabah derhal çıkaracağım onu. Uyuyor şuan yavrumYani öyle olmuyor böyle olmuyor uzaktan problemin çözülmesi için tavsiye veriliyor bir şekilde herşeye bir bahaneniz var Veli toplantısı gibi çocuğum çalışmıyor diye şikayet ediyorlar çeşitli tavsiyelerde bulunuyoruz bahane buluyorlar bende en sonunda bunu söylüyorum yani biz sihirli değnek değiliz anca yanımızda olan problemi giderebiliriz anca tavsiye veririz problemin üstesinden gelecek olan sizsiniz bi çocuğa istediği herşeyi veremezsiniz aynı mantıkla kuralları onada öğretmeniz gerekir
Kuşunuzu salın görmesin çıkardığınızı oyubLr oynayın mutlu edin ona bir oyuncak değilde bir birey olarak yaklaşın çok açıklar aslında eğitime fotokopi makinesi gibilerŞuan uyuyor sabah derhal çıkaracağım onu. Uyuyor şuan yavrum
Şuan uyuyor sabah derhal çıkaracağım onu. Uyuyor şuan yavrumYani öyle olmuyor böyle olmuyor uzaktan problemin çözülmesi için tavsiye veriliyor bir şekilde herşeye bir bahaneniz var Veli toplantısı gibi çocuğum çalışmıyor diye şikayet ediyorlar çeşitli tavsiyelerde bulunuyoruz bahane buluyorlar bende en sonunda bunu söylüyorum yani biz sihirli değnek değiliz anca yanımızda olan problemi giderebiliriz anca tavsiye veririz problemin üstesinden gelecek olan sizsiniz bi çocuğa istediği herşeyi veremezsiniz aynı mantıkla kuralları onada öğretmeniz gerekir
Bu gün elime gelmeyi öğrettim kaldırınca bazen geliyorKuşunuzu salın görmesin çıkardığınızı oyubLr oynayın mutlu edin ona bir oyuncak değilde bir birey olarak yaklaşın çok açıklar aslında eğitime fotokopi makinesi gibiler
Zamanla istediklerinizi öğretebilirsiniz milka 1 - 1,5 yaşında 40 kelime öğrettim sabretçeksiniz bıkmadan tekrar tekrar öğrenecek istediğiniz şeyleri mesleğim gereği çok sabırlıyımŞuan uyuyor sabah derhal çıkaracağım onu. Uyuyor şuan yavrum
Bu gün elime gelmeyi öğrettim kaldırınca bazen geliyor
Kuşum kızışmış baya çiftleştirebileceğim hiç dişi yok ne yapmam gerekZamanla istediklerinizi öğretebilirsiniz milka 1 - 1,5 yaşında 40 kelime öğrettim sabretçeksiniz bıkmadan tekrar tekrar öğrenecek istediğiniz şeyleri mesleğim gereği çok sabırlıyım
Tabiki en doğal hakkınız.Ben bu mesaja tavsiye vermek istemiyorum
Elma yedirin. Kızışmayı azaltır. Banyoluk takın bol bol banyo yapsın. Beraber zaman geçirin. Enerjisini sizinle keyifli şekilde harcasın, kafeste bunalmasın.Kuşum kızışmış baya çiftleştirebileceğim hiç dişi yok ne yapmam gerek