Kuşum kurtulabilir mi ? Çok halsiz

Yusufcukh

Meraklı Üye
yaklaşık 1 yaşında olan kuşum birden bire halsizleşti video çektim link olarak aşağıya koyucam. Bana geliyor boyuna yanasıp yatıyor veya yastık altına girip yatıyor. Veterinere gittim yalandan bi iğne yaptı sizce durumu nedir sizin de basınıza böyle bi durum geldi mi kurtulur mu ?

Yem yiyemeyecek ve su içmeyecek kadar halsizleşirse kısa sürede ölecek. O durumda ağızdan beslemeyi bilmiyorsanız acilen bilen birisinin şırınga ile kursağına mama verebiliyor olması gerekir. Ben maalesef bir gece beklemek zorunda kaldım ve sabah veteriner yolunda kaybettim kuşumu.

Dün gece bu durumla ben de karşılaştım tünekde durucak hali yoktu bu sabah baktığımda ise acı durumla karşılaştım herşey aniden oldu günü birlik öldü maalesef. Tavsiyem kuşunuza vitamin verin takviye yapın halsiz kuşlar için neler yapılır bunları araştırın ben yandım siz yanmayın. Dışkısı ne halde fotoğraf halinde onu da ekleyin.

Tühhh ya ..bn de korkuyorum benimkisi de ölcek diye .Minik dostlarımıza hiç belli olmuyo mevsimden midir nedir ani ölüm arttı..başınız sağ olsun

Kuş kusuyorsu ve yüksek ihtimalle mantardan veya heksamiotis denen hastalıktan öldü. Başınız sağolsun. 2 gün önce hastalığını farketmiş oldaydınız kurtulabilirdi.

Geri