Hareketi yaparken videoya çekip bizimle paylaşır mısınız rica etsem?3.5 aylık muhabbet kuşum bugün yem yediği an kafasını aşağı yukarı sallayarak yemi geri kusuyor ve uyku haline geçiyor bunun sebebi nedir ve ne yapmam lazım?
Kafesin Tabanına Beyaz Bir kağıt serip dışkılarını atınız3.5 aylık muhabbet kuşum bugün yem yediği an kafasını aşağı yukarı sallayarak yemi geri kusuyor ve uyku haline geçiyor bunun sebebi nedir ve ne yapmam lazım?
Bu dışkılar antibiyotik kullanımı sonrası dışkılar mı? Ayrıca yem için paylaşmış olduğum konuda ki 2 yemden birini tercih edebilirsiniz.Dışkısı bu şekilde maalesef video yok. Veterinere götürdüm, aspur vermiştim ve suyuna vitamin damlatmıştım. Verdiğiniz besinlerden olmuş olabilir dedi. Vitamin vermemem gerekiyormuş antibiyotik verdi. Önerebileceğiniz bir yem markası var mı?
Hayır veterinere götürmeden öncekiBu dışkılar antibiyotik kullanımı sonrası dışkılar mı? Ayrıca yem için paylaşmış olduğum konuda ki 2 yemden birini tercih edebilirsiniz.
![]()
Multivitamin, Probiyotik, Kondisyon takviyesi, B Vitamini, Yem Ve Mama Önerileri
Sevgili forumdaşlar son zamanlarda hemen hemen sıklıkla sorulan ürünleri tek bir başlık altında toplama ve detaylı bir şekilde anlatma kararı aldım. Sık sorulan sorulardan biri ; Hangi multivitamini kullanmalıyım? Röhnfried Gervit-W MultiVitamin Takviyesi Gervit-W kuşların hastalanmadan önce ve...www.muhabbetkusu.com.tr
Merhaba Garden Mix Pembe Şerit, Beaks Deluxe, Beaks Food Kutulu(İçinde Renkli Parçacıklar Bulunmamasına Dikkat Edin), Benelux,Versele LagaDışkısı bu şekilde maalesef video yok. Veterinere götürdüm, aspur vermiştim ve suyuna vitamin damlatmıştım. Verdiğiniz besinlerden olmuş olabilir dedi. Vitamin vermemem gerekiyormuş antibiyotik verdi. Önerebileceğiniz bir yem markası var mı?
3.5 aylık muhabbet kuşum bugün yem yediği an kafasını aşağı yukarı sallayarak yemi geri kusuyor ve uyku haline geçiyor bunun sebebi nedir ve ne yapmam lazım?
Bu şekildeSiyah dışkı koksidiyoz da görülüyor bir kaç dışkı daha yapsın buraya yükleyin
Konu 'Koksidiyoz (Coccidiosis) Tedavisi' https://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/koksidiyoz-coccidiosis-tedavisi.79610/Bugün veterinere götürdüm ishal olduğunu ve yediği birşeyin yaramadığını söyledi antibiyotik vermişti sonra böyle dışkı yaptı koksidiyoz nedir tam olarak?
Tamam teşekkür ederimYarına kadar gözlemleyin kuşu, antibiyotik verdiğiniz için dışkılarda değişme olmuş olabilir.. Yarın tekrar dışkı fotoğrafı atın bakalım.
Antibiyotik kullanıyoruz ishali ve kusması geçti ama hala kabarık şekilde hep uyuyor korkuyorum3.5 aylık muhabbet kuşum bugün yem yediği an kafasını aşağı yukarı sallayarak yemi geri kusuyor ve uyku haline geçiyor bunun sebebi nedir ve ne yapmam lazım?