Kuşum melek oldu

Cicikus56

Yeni Üye
Maviş benim ilk kuşum kaçınca bana teselli alınmıştı 8 yaşındaki bugün 1 Ocak yeni yılın ilk günü melek oldu aslında ölümünün nedenini pek anlayamdım onu çok merak ediyorum belki ölümünü kabullenmemde bana yardımcı olur herşey çok hızlı oldu bugün onu kafesinde seviyordum severken birden kaçtı herzamanki gibi oynamaya başladık mandalları çok sever ama bugün garipti ikide bir düşüp kalkıyordu nefes nefese kalıyordu ama enerjisi yerindedi şişeleri çok sever özellikle soda onla oynarken birden fenalaştı ayakta duramamaya başladı direk tuttum kapattım tüneğine geldi 5 dk tünekte dürdükten sonra çat diye düştü yarım saat kafesin tabanında kaldıktan sonra melek oldu ben ama neden öldügunu anlamadım bazı yerlerde akut kalp krizi diyordu veya solunum yolu öncelikle son birkaç günde gördüm bir problemleri şunlardı sin 1 haftada normalde çagur çugur karga gibi öterdi son zamanlarda daha çok ince vıyk vıyk sesler çıkarıyordu normaldede yapıyordu ama bu kadar çok değil iştahı gerindeydi ötüyordu oyunda oynuyordu uçuşundada birşey yoktu hızlı hızlı uçuyordu ama şöyle dayanıkliği kondisyonu düştü yine hızlı hızlı uçuyordu ama nefes nefese kalıyordu çok yoruluyordu sizce neden bu dunyadan göçtü

Ve hiç böyle halsiz değildi onu anlamıyorum işte hiç hastalığıda yoktu birden nefes nefese kalmaya başladı ve gitti

Acaba son kez benle vedalaştımı tam da yeni senenin ilk günü öldü 2025 i çıkardı ben bugün öğlen dışarıdaydim ben geldikten sonra hemen yaşandı bunlar son birken elime aldım sonra bunlar yaşandı

Muhtemelen kalp krizi geçirmiş. 8 yaş onlar için yaşlılık dönemidir. Eğer o viyk viyk sesi çıkarmaya başlafığında yazsaydınız iyot takviyesi yapıp etkili olup olmadığını görürdük. Başınız sağolsun 😔

Başınız sağolsun..
Birçok sebebi olabilir. Kuşun son hallerini ve son dışkılarını görmek lazım..
Belki dışkıda sorun vardı belki başka bir problem.
Solunumda anormallik solunum hastalığından kaynaklı olabilir organsal veyahut mikrobik kaynaklı olabilir. Yaşlılıktan organların artık tükenmesi olabilir.
Korkmuş olabilir.
İyot eksikliği olabilir. Vs vs

Geri