Kuşum ne yapıyor

Ne birazı ya,kuş baya hasta.
Kuşunuzun güncel dışkı fotoğrafını da paylaşın. Hızlı resim com sitesini kullanabilirsiniz veya videoya çekip paylaşınız.
Ağız içinde veya dışkılarda koku var mı bakınız.
Eczaneden triflucan şurup alın. 50 ml içme suyuna 6 damla katınız. Sudan içsin birkaç yudum. Eğer su içmez ise sabah 1,akşam 1 damla ağzına ilaçtan damlatınız. İnsülin şırıngasının şırıngası ile verebilirsiniz iğnesini çıkarın onunla işimiz yok.

Eğer triflucan şurup bulamazsanız mikostatin alın. Yukarıdaki dediğim gibi kullanabilirsiniz aynı ölçüde.

Ne birazı ya,kuş baya hasta.
Kuşunuzun güncel dışkı fotoğrafını da paylaşın. Hızlı resim com sitesini kullanabilirsiniz veya videoya çekip paylaşınız.
Ağız içinde veya dışkılarda koku var mı bakınız.
Eczaneden triflucan şurup alın. 50 ml içme
suyuna 6 damla katınız. Sudan içsin birkaç yudum. Eğer su içmez ise sabah 1,akşam 1 damla ağzına ilaçtan damlatınız. İnsülin şırıngasının şırıngası ile verebilirsiniz iğnesini çıkarın onunla işimiz yok.
https://photos.app.goo.gl/XtLD9r6r316chWNp8
Dışkısı bu şekilde

Dışkı olması gerektiği gibi değil. İlacı aldınız mı

Daha evvel de konu açmışsınız cevap vermemişsiniz en sonki yoruma.
3. ye aynısını yaparsanız konunuza cevap vermeyiz. Kendi başınızın çaresine bakarsınız böylece

Daha evvel de konu açmışsınız cevap vermemişsiniz en sonki yoruma.
3. ye aynısını yaparsanız konunuza cevap vermeyiz. Kendi başınızın çaresine bakarsınız böylece

Ben de imkanlarım dahilinde çabalıyorum anlayış gösterin lütfen ilacı alamadım kafese dal darı koydum suyuna da vitamin damlattım elimden bu geliyor şu anda yardımınız için teşekkür ederim

Ben de imkanlarım dahilinde çabalıyorum anlayış gösterin lütfen ilacı alamadım kafese dal darı koydum suyuna da vitamin damlattım elimden bu geliyor şu anda yardımınız için teşekkür ederim
Maddi durumunuz mu yok yoksa vaktiniz mi olmadı almaya?
Kursak mantarı varsa ölümcüldür bilginiz olsun.
Durumunuz yoksa 50 ml içme suyuna 6 damla elma sirkesi ekleyip karıştırın. 14 gün kesintisiz her gün yenileyerek veriniz. Suluğuna hazırlayın. Sonra kafes ve ekipmanlarını dezenfekte ediniz.

Durumunuz yoksa 50 ml içme suyuna 6 damla elma sirkesi ekleyip karıştırın. 14 gün kesintisiz her gün yenileyerek veriniz. Suluğuna hazırlayın. Sonra kafes ve ekipmanlarını dezenfekte ediniz.
Tamamdır öyle yapayım ben iyileşir mi sizce

Bir de ilaçların güncel fiyatını biliyorsanız söyler misiniz ayarlamaya çalışayım

Çok pahalı değil,linklere bakın. İkisini almayın. Triflucan alın. Bulamazsanız mikostatin alın.

Çok pahalı değil,linklere bakın. İkisini almayın. Triflucan alın. Bulamazsanız mikostatin alın.

Tamamdır teşekkür ederim

İlacı kullandığınız ilk gün yeni video ve yeni yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın, gelişmeleri yazın.

Bu arada kafesiniz hijyenik görünmüyor. Temizliğe önem verin. Her gün kafes tabanına yapılan pislik,tüy,yem kabukları giderilmelidir. Kafes tabanına temiz poşet takabilirsiniz. Kirlenince ertesi gün çıkarıp çöpe atıp yeni poşet takabilirsiniz. Pratik olur. Ayrıca yem ve su ile dışkılar temas etmemelidir. Videoda yem kafes tabanında görünüyor. Rahat yesin diye koyduysanız onun yerine çay tabağı veya yayvan bir kap kullanın yemini ordan yesin,tabak şimdilik tabanda durabilir rahat yemesi için.
Ayrıca kuşun 6-7 tane yaptığı dışkılarının fotoğrafını da paylaşın sabah.

Bu arada kafesiniz hijyenik görünmüyor. Temizliğe önem verin. Her gün kafes tabanına yapılan pislik,tüy,yem kabukları giderilmelidir. Kafes tabanına temiz poşet takabilirsiniz. Kirlenince ertesi gün çıkarıp çöpe atıp yeni poşet takabilirsiniz. Pratik olur. Ayrıca yem ve su ile dışkılar temas etmemelidir. Videoda yem kafes tabanında görünüyor. Rahat yesin diye koyduysanız onun yerine çay tabağı veya yayvan bir kap kullanın yemini ordan yesin,tabak şimdilik tabanda durabilir rahat yemesi için.
Ayrıca kuşun 6-7 tane yaptığı dışkılarının fotoğrafını da paylaşın sabah.
Yem kabına koyuyorum yemi burada biraz dökülmüş ondan öyle gözüküyor tünekleri falan da yıkayayım ben bir de şu an daha iyi gibi çok şükür sabah dışkıyı paylaşırım

Yem kabına koyuyorum yemi burada biraz dökülmüş ondan öyle gözüküyor tünekleri falan da yıkayayım ben bir de şu an daha iyi gibi çok şükür sabah dışkıyı paylaşırım
Önce bulaşık deterjanı ile pril gibi ,yıkayın durulayın. Sonra Karbonatlı suyla yıkayın. 1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat atın.

Yanlış hatırlamıyorsam reçeteye yazılabiliyor.Eczaneye reçeteye yazılırsa ne kadar ücret ödemeniz gerektiğini sorabilirsiniz.Sonrada aile hekiminize durumu anlatıp ricada bulunursanız aksi bir insan değilse reçeteye yazar.

Dediğim fiyat reçetesiz bu arada. Reçeteye yazılırsa daha uygun olacaktır

Geri