benim mubişin tünekte uyuduğunu görmedim 1 senedir , uyuyamadığında bebek sallar gibi salıncağı sağa-sola sallayarak kendini uyuturGenelde kuşlar tüneklerinde uyurlar ki benim kuşum da öyleydi ama haftalardır bunu alışkanlık haline getirdi salıncakta uyuyor, tabi ki bu bir sorun değil ama ilginç geliyor bana acaba sallanınca daha mı rahat ediyor![]()
Genelde kuşlar tüneklerinde uyurlar ki benim kuşum da öyleydi ama haftalardır bunu alışkanlık haline getirdi salıncakta uyuyor, tabi ki bu bir sorun değil ama ilginç geliyor bana acaba sallanınca daha mı rahat ediyor![]()
Çok tatlı oluyorlar, bazen ışığı bi açıyorum kendi kendine düşünceli bir vaziyette sallanıyorbenim mubişin tünekte uyuduğunu görmedim 1 senedir , uyuyamadığında bebek sallar gibi salıncağı sağa-sola sallayarak kendini uyutur![]()
aynı salıncağı kullanıyoruz muhtemelen , mubişlerin hareketleri de aynı . ben o salıncakları odanın duvarlarında bir kaç noktaya astım bugün , mutluluktan uyuyamadı daha .bnmki de öyle aynasız boncuklu salıncak ı sürekli boncuklarla zillerle oynuyor üstünde uyuyor sonra , çok tatlı [emoji5] sakıncak ı kafesten çıkarınca uçup dışarı geliyor sakıncak a konuyor [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Auguste Rodin'in Düşünen Adam Heykeli aklıma geliyor öyle görünce ...Çok tatlı oluyorlar, bazen ışığı bi açıyorum kendi kendine düşünceli bir vaziyette sallanıyor![]()