Kusum , sıcak çorba tabağına girdi :(

Alican Kırcaali

Meraklı Üye
Merhaba abilerim , ablalarım ve kardeşlerim.
Başlıkta da dediğim gibi kuşum çorba tabağına daldı,
mutfakta masayı hazırlarken birden çorbaya daldı Allaht'an fazla girmedi , sadece ayakları ve birazda kanatları girdi :(
uçmaya çalıştı uçamadı yere düştü hemen aldım kafesine koydum , kurumasını bekliyorum kanatlarının , kafese elimi uzatıyorum saldırıyor ,
Acaba ne yapabilirim , bir yardım edermisiniz ?
Çok korkuyorum ona bir şey olacak diye
Allah'ım inşAllah bir sey olmaz Kerata'ma

Merhaba, geçmiş olsun. Böyle durumlara dikkat etmeliyiz. Mutfakta kuşunuz ne yapıyordu, merak ediyorum. Ayaklarına Bepanthen sürün.

Bir süre dinlenmişti çorba o kadar kaynar değildi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:47 -->-> Daha önceki mesaj 20:45 --

Merhemi hemen almaya çalısacam , kuşumu salınca hep benimle dolaşıyor evin içinde hiç omuzumdan inmiyor , anca omuzumu geriye doğru 3 4 kere savurunca bazen gidiyor

Gecmis olsun kardes bi veterinere sor yarin eger burdan cevap alamassan
Kusunun ayaklarini filan bi yikasaydin bence suya tutsaydin biraz yani soguk uygulasaydin
Gecmis olsun kardes

Ya aslında okadar da aşırı sıcak değilse sorun yoktur yani kaynar değilse tabikide ama şoklanmıştır şimdi dinlenir ve geçer.

Sağol @UMUT AYYILDIZ; kardeşim , işte yarın olsunda tedbir amaçlı bi götürecem bakalım

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:52 -->-> Daha önceki mesaj 21:50 --

@Hürkan YILMAZ; Evet biraz daha kendine geldi , kafesini de peteğin yanına koydum mayıştı biraz ama daha iyi gibi duruyor

Son düzenleme:
Geri